Lykke, sol & søndag - Acie

Lykke, sol & søndag

Lykke, sol & søndag
Åh. Årets første forårsdag er nu noget helt særligt. Ikke mindst, når den kommer på en fridag. Jeg startede lørdagen i langsomt tempo med kaffe i koppen og fødderne oppe, fortsatte med en tid hos Beauty Avenue efterfulgt af en stroll i solen på Nørrebro med mere kaffe i koppen og sol på næsen…. Tog på loppemarked i B&W-hallen med Tine og hendes mand og fortsatte ud i IKEA, hvor jeg ondulerede en softice og himlede med øjnene, da de to andre forsøgte at fylde min lille bil med halvdelen af IKEAs sortiment, mens jeg selv nøjedes med at købe noget, jeg skal bruge til et DIY-projekt, som I nok skal høre mere om:) Jo… Årets første forårsdage blev udnyttet til fulde og energidepoterne er nu helt høje på d-vitamin, solskin og forårsfornemmelser. Lige til at blive lykkelig ind i knoglerne af:)

1 kommentar

  • Hvor er det et godt billede af dig! Fyldt med forår, solskin og weekend. Det lyder som en dejlig weekend, Acie 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top