Du læser nu
Outfit // Solrig søndagsbrunch på Lunas Diner Vesterbro

Outfit // Solrig søndagsbrunch på Lunas Diner Vesterbro

Outfit // Solrig søndagsbrunch på Lunas Diner Vesterbro

Doven søndag formiddag med masser af sol og jeg fik overtalt Skjorten til at frekventere et af byens (mange) brunch steder. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at han var en mand der bare ‘ææææælsker’ at spise brunch, så brunchniveauet er ekstremt lavt på Kajen. Frokost, derimod – det er et hit. Men højere magter ville altså at nogen skulle nå et fly på et tidspunkt, der umuliggjorde søndagsfrokost i solen på Café Dyrehaven (som ellers er en favorit), så brunch it was. I gamle dage, da jeg boede på Islands Brygge, var jeg et par gange på Luna’s på Christianshavn, men jeg har aldrig været på den på Vesterbro, og da tanken om at stå 1,5 time i kø ude foran Granola (.. we’ve all been there) var intet mindre end dræbende, besluttede vi altså at det skulle være Luna’s på Vesterbro. Jeg fik en “Sweet Dreams” brunch (meget klassisk variant), mens min medspiser altså nappede en Croque Madame; oplevelsen får 3 ud af 5 agurker af mig… En madoplevelse, der hverken skuffede eller det modsatte og bedømmelsen trækkes lidt op af venlig betjening og det faktum, at de havde Croque Monsieur og Madame på menu-kortet. Det burde flere steder have! Efter brunchen fik jeg resten af min latte i en to-go-kop og vi travede ud i solen, rundt om nogle søer, hånd i hånd. Jo. Sådan måtte hver søndag gerne være:)

Outfit // Solrig søndagsbrunch på Lunas Diner Vesterbro

Outfit // Solrig søndagsbrunch på Lunas Diner Vesterbro

Outfit // Solrig søndagsbrunch på Lunas Diner Vesterbro

Outfit // Solrig søndagsbrunch på Lunas Diner Vesterbro

 Kommentarer (6)
  • Åhh hvad er der med Granola. Forfærdeligt sted. Kedeligt (dyrt) mad og elendig betjening. De vinder helt klart på den hyggelige indretning. Det tog dem 1 time og 55 min (!!!!!) at servere 2 cappucino, en grød og en tallerken med ost i lørdags. Vi efterspurgte først maden efter 50 min, og fik et ubehøvlet svar, men skulle heldigvis ikke betale for maden. Og det var god service og manglede egentlig også. Det var 2. gang, jeg gav dem en chance og helt sikkert sidste gang! Jeg kan anbefale Nordisk Brødhus til en anden gang 🙂 Også lidt kaotisk, men med charme. Ellers er Emmerys brunch faktisk overraskende god, hvis man er til dippings af både det salte og det søde.

  • Pænt og meget klassisk outfit – hit! Og så har du virkelig givet mig lyst til brunch, iiih altså! 😉

  • Den åbnede heller ikke før engang i 13′ på Vesterbro, mener jeg. Jeg er mere til den på Chr. Havn hvis det skal være. Lyder ellers som en skøn dag. Kærlighed og sol en masse 🙂

  • Ligner ellers også et ret så lækker brunch! 🙂 Og super fint sæt du har på forresten 🙂

  • Jeg har sagt det før, men du får den lige igen: jeg er simpelthen så vild med din måde at skrive (fortælle) på, og dette indlæg er bestemt ingen undtagelse 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top