Du læser nu
Cravings // Ternede slip-ons, bare ankler og en sort trench

Cravings // Ternede slip-ons, bare ankler og en sort trench

Cravings // Ternede slip-ons, bare ankler og en sort trench

1. Kristen Zip ankelkorte jeans fra Gina Tricot // 2. Lyseblå skjortebluse fra Gina Tricot // 3. Ternede slip-ons fra Topshop (adlink) // 4. Sort trenchcoat fra Gina Tricot // 5. Sunnies fra Gina Tricot

Jeg fik lyst til at gemme alle vinterfrakker og -støvler væk i kælderen i weekenden, som direkte resultat af det fantastiske vejr. Det er som om, at når vi sådan er allersidst på sæsonen, så er man ved at kaste op over ens vintergarderobe, over sweaters, store frakker, vinterstøvler og tykke strømper. Jeg er ihvertfald. Og selvom jeg er smugstartet på de bare ankler, så glæder jeg mig også til lysere farver og lettere overtøj:) I år vil jeg gerne have en helt klassisk sort trenchcoat – sådan én man kan have for evigt. Den her fra Gina Tricot kunne sagtens være et godt bud… Med anklekorte jeans, slip-ons og klassiske skjortebluser. Et klassisk, men cool outfit. Sådan må mit forår gerne se ud:)

 Kommentarer (3)
  • Hej Acie!

    Jeg har forsøgt at søge efter dine indlæg om det kamera du bruger/har brugt. Mindes at du lavede et indlæg i sommers om et lidt mindre, men stadig godt spejlreflekskamera. Men nu, når jeg søger, ryger jeg ind på stylistas homepage, og kan altså ikke lave en søgning i dine indlæg? Har du link til det/de indlæg jeg snakker om, eller kan du fortælle mig, hvordan jeg søger i dine indlæg? 🙂

  • Same, same: Jeg havde rigtig gemt alle mine store vinterjakker væk, lige indtil jeg hørte i vejrudsigten, at det gode vejr kun varer indtil fredag! :O Derudover: Lækkert, at du også viser ting fra high street-mærkerne (i dette tilfælde Gina Tricot). Selvom kvalitet og luksus altid er at foretrække, så er det dejligt med en populær blogger der ikke er for fin til high street 😉

  • Har du set skjorten i virkeligheden? 🙂 Synes den ser så fin ud på billeder men kan se den er 100% polyester?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top