Du læser nu
Det her bliver nok noget vrøvl…

Det her bliver nok noget vrøvl…

Overbevisende overskrift, jeg er klar over det… Men de ord I læser nu, blev i virkeligheden forfattet igår aftes. Lige nu er jeg jo på arbejde. Og efter en lang dag med møder i Stockholm, en flyvetur og en tur i IKEA (sidstnævnte var klart overambitiøst on my part), vil jeg være ærlig og indrømme, at der ikke er ret megen fornuft tilbage. Hvilket jeg også netop har demonstreret ved at snakke om heste og budgetter på Facebook (jaja, hvis der sidder nogle af jer derude, der endnu ikke følger med på FB, så har I hermed fået en bid af det I går glip af…. ikke ret meget fornuftigt altså.. men det ufornuftige kan jo også være meget sjovt). Nå. Hele pointen med det her indlæg var sådan set bare, at fortælle, at jeg har lagt nogle ting til salg i min shop. Blandt andet mine Isabel Marant Basley-støvler. Fordi jeg har forelsket mig noget, der er dyrt og very much out of budget – og den slags er jo den bedste motivations-faktor til at få ryddet lidt op. Så det har jeg gjort 🙂

 Kommentarer (3)
  • I et splitsekund troede jeg lige, at det var din smukke rosa frakke, der var til salg og ikke den hvide sweatshirt 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top