Du læser nu
Outfit // Lyserødt, breton-striber og bare ankler

Outfit // Lyserødt, breton-striber og bare ankler

Outfit // Lyserødt, breton-striber og bare ankler

Åh – lidt billeder fra weekenden, hvor jeg trillede rundt i solen på Nørrebro med kaffe i koppen. Jeg lyder som én der drikker virkelig meget kaffe – det gør jeg slet ikke. Jeg nyder det bare virkelig meget, når jeg endelig gør det – også kommer jeg altså til at snakke lidt vel meget om det:) Mine jeans er nye og fra ASOS – modellen hedder Ridley og de er virkeligt behagelige og så kan jeg godt lide længden. De perfekte “ankle grazers”, hvis I altså spørger mig:) Ak ja – man glæder sig virkelig til weekend igen, når det sådan er midt på ugen, og man drømmer sig tilbage til ledighed og sol på næsen. Halfway there!

Outfit // Lyserødt, breton-striber og bare ankler

 Outfit // Lyserødt, breton-striber og bare ankler

Outfit // Lyserødt, breton-striber og bare ankler

 Outfit // Lyserødt, breton-striber og bare ankler

Outfit // Lyserødt, breton-striber og bare ankler
Shop the post:

  – adlinks
 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top