Outfit // Lyserødt, breton-striber og bare ankler - Acie

Outfit // Lyserødt, breton-striber og bare ankler

Outfit // Lyserødt, breton-striber og bare ankler

Åh – lidt billeder fra weekenden, hvor jeg trillede rundt i solen på Nørrebro med kaffe i koppen. Jeg lyder som én der drikker virkelig meget kaffe – det gør jeg slet ikke. Jeg nyder det bare virkelig meget, når jeg endelig gør det – også kommer jeg altså til at snakke lidt vel meget om det:) Mine jeans er nye og fra ASOS – modellen hedder Ridley og de er virkeligt behagelige og så kan jeg godt lide længden. De perfekte “ankle grazers”, hvis I altså spørger mig:) Ak ja – man glæder sig virkelig til weekend igen, når det sådan er midt på ugen, og man drømmer sig tilbage til ledighed og sol på næsen. Halfway there!

Outfit // Lyserødt, breton-striber og bare ankler

 Outfit // Lyserødt, breton-striber og bare ankler

Outfit // Lyserødt, breton-striber og bare ankler

 Outfit // Lyserødt, breton-striber og bare ankler

Outfit // Lyserødt, breton-striber og bare ankler
Shop the post:

  – adlinks

7 kommentarer

  • Jeg tror det ikke – udover at jeg er virkelig glad for dem og går i dem næsten hver dag, så var de også en gave fra ham jeg bedst kan lide:)

  • Flotte billeder! Du må sige til hvis du lige pludselig får lyst til at sælge de sneakers! Så er jeg interesseret!!

    Vh Katrine 🙂

  • Mja.. ikke min yndligs-fotograf, men hun var den eneste jeg lige havde ved hånden den dag.

    ;-P

  • øh pæne billeder mand! Hvem har dog taget dem, det må være en sindsygt go fotograf…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top