Du læser nu
Spiralizer // Lille maskine, stor glæde…

Spiralizer // Lille maskine, stor glæde…

Spiralizer // Lille maskine, stor glæde...

Spiralizer // Lille maskine, stor glæde...

Det her er måske et lidt mærkeligt indlæg, men jeg tænkte, at når nu jeg allerede har delt min glæde over min SodaStream-maksine, så kan jeg også godt dele min glæde over den her sag. Min spiralizer. I tilfælde af, at der skulle sidde bare en enkelt af jer derude, der endnu ikke er stød på sådan en sag. Jeg elsker min – fordi den kan forvandle fx squash til spaghetti. Bare uden hvede, gluten, kulhydrater eller hvilken én af synderne, man nu forsøger at undgå. Igår blev det til Low Carbonara (halløj det var lækkert) og det var I mange, der godt kunne lide på Instagram (@acieagurk) – jeg lover at dele opskrifen i løbet af de kommende dage. Den og så på de hvedefri vafler (sort samvittighed – jeg skylder virkelig på den front). Ud over squashghetti laver den også fx rodfrugter til pæn garniture. Eller kartofler til curly fries, hvis det nu er med den på. Herhjemme er det altså squashghettien der redder showet. Gang på gang. Og den slags fortjener, at blive delt. Så nu er det gjort. Jeg har købt min på tilbud i en isenkræmmer ude i Globberen for lang tid siden efterhånden – men de fås online HER. Eller i en lidt mere fancy version HER.

 Kommentarer (9)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top