Du læser nu
Ønske outfit // Forårsfornemmelser

Ønske outfit // Forårsfornemmelser

Ønske outfit // Forårsfornemmelser

1. T-shirt fra Kenzo (udsolgt – ss14-model HER) // 2. Frakke fra Ganni (adlink) // 3. Jeans fra Gina Tricot // 4. Sunnies fra Monki // 5. Sko fra Isabel Marant // 6. Taske fra Gucci

Åh… Den sidste uge, har virkelig givet mig de vildeste forårsfornemmelser. Jeg har været ude og løbe forårets første tur rundt om Kastellet, har misset mod solen, drukket rosé og siddet på en solplet på altanen. Foråret er i sandhed på vej – og jeg glæder mig. Til udeserveringer, forårsforelskelse og lidt lettere og lysere gevandter. I weekenden gad jeg godt hoppe i ovenstående. T-shirten var jeg heldig at finde på udsalg i vinter og de blå jeans fra Gina Tricot har den helt rigtige (weekend-) vask. Derudover jeg blevet i tvivl om den lille Gucci Soho skal indkøbes i sort eller nude. Nogen mener at nude-farvede tasker er sygt kiksede. Og selvom jeg gør det til en dyd konsekvent disregarde any retail-input fra nogen, så er jeg alligevel blevet påvirket i mit stille sind. Det er jo en investering. Og en slags penge. Så man skal jo helst være sikker. Any input?

 Kommentarer (10)
 • Jeg ville helt sikkert gå efter den sorte. Som mange af de andre også skriver, så passer sort med alle sorte nuancer. Der kan alligevel være meget stor forskel på nude toner. Den sorte er for mig også liiiiidt mere luksus-lækker 🙂

 • Jeg er et knurhår fra at køre kortet igennem på en nude Balenciaga. Og jeg er ellers slet ikke til nude/lyserød osv. Men MAN, jeg synes den er fed til at mit sorte tøj
  Go nude (som man siger ;-))

 • Tasken er så fin, og jeg har faktisk også helst ville have en nude – indtil jeg fandt ud af, at den ikke laves i almindeligt skind, men kun i patent leather (lak), og det er altså ikke lige mig.
  Så nu drømmer jeg om den sorte i stedet.

 • Er det bare mig der ikke kan finde den i nude? Hvis du synes at sort er for safe, så vil jeg foreslå enten den midnatsblå. Den er mørk nok til at kunne matche et helt sort outfit men også et godt “spræl” til mere farverige sæt. Ellers så er der en gylden og en grå der også er super fine!

 • Jeg tænker sort.. Både fordi jeg lider af seriøs farveforskrækkelse, men også fordi en nude taske måske ikke altid passer sammen med en nude kjole, jakke, top osv. Lige nu går tone i tone jo an, men jeg tror nu alligevel at en sort er bedst til at passe til alt.

 • Har ledt og ledt og ledt efter den i nude, hvis altså det er den der hedder “cream” du snakker om? in that case har du så spottet den et sted? har fået at vide at den er udsolgt all over

 • Jeg har selv gramset på tasken ad flere omgange og er altså endt på navy (som er sæsonfarve lige nu), fordi jeg synes at den er SÅ kedelig i sort, men fordi jeg samtidig ikke kunne klare, at vælge en lys farve som jeg blev træt af senere hen. So I went safe 😉

 • Åh, jeg kan godt forstå at du er i tvivl om taskens farve. Jeg ville sige nude, fordi den ikke er så hård i udtrykket og passer til resten af din garderobe – men det gør sort jo også, og den holder måske længere, som Simone også siger, fordi den nude måske bliver nusset at se på. Men så gælder det jo om at passe og pleje den, og mon ikke man gør det, når man kaster så mange penge efter en taske? 🙂

 • Vil du også være glad for en nude-farvet taske om et par år, og vil den stadig være lige så pæn i farven? Jeg ville personligt gå efter en sort fordi jeg ved så vil jeg også bruge den om nogle år, for som du selv skriver, så er det jo investering til en relativ høj pris.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top