Du læser nu
Outfit // Windy Weekend

Outfit // Windy Weekend

Outfit // Windy Weekend

Outfit // Windy Weekend

Et par billeder fra en ret windy lørdag formiddag. Tilgengæld skinnede solen og så er det jo svært at være meget utilfreds:) Jeg var hoppet i nogle af garderobeskabets klassikere – mine grå jeans fra Vero Moda, sweatshirt fra Kenzo, frakke fra River Island (udsolgt), sko fra Isabel Marant og taske fra LeoWulff. Den har lidt fået en revival i mine garderobe på det sidste – både for at give min Balenciaga lidt time off, men også fordi den bare har sådan en god størrelse til kamera, pung, nøgler og telefon. Synes alt for hurtigt jeg slæber rundt på alt muligt skørt, hvis jeg har en for stor taske med.

Outfit // Windy Weekend

Outfit // Windy Weekend

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top