Du læser nu
Bolig inspiration // Forårsrengøring

Bolig inspiration // Forårsrengøring

Bolig inspiration // Forårsrengøring

Nu hvor foråret banker på døren, får jeg lyst til lave hele mit hjem om – rydde ud, rydde op, sortere. Gøre det hele lidt lettere, lidt simplere og lidt mere roligt. Jeg får spat af nips og rod, og har daglige ture ned til storskrald og sælger ud af overflødigheder på Den Blå Avis. Det føles rart, men engang imellem tænker jeg tilbage på den tid, hvor alle mine ejendele kunne være i et par flyttekasser – fleksibilitet til fingerspidserne. Ak ja:) 

Min boliginspiration for tiden går på hvid, sort og grå, og mit største boligønske må være stacked-reolen fra Muuto, som virkelig ville klæde mit hjem (men ikke min bankkonto) og som I kan se på billedet ovenfor. Og så glæder jeg mig til, at det snart er sæson for pæoner igen – min yndlingsblomst (.. just throwin’ it out there;)).

Bolig inspiration // Forårsrengøring

Bolig inspiration // Forårsrengøring

Bolig inspiration // Forårsrengøring

Bolig inspiration // Forårsrengøring

Bolig inspiration // Forårsrengøring

Bolig inspiration // Forårsrengøring

Picture cred: Pinterest

 Kommentarer (3)
  • Jeg er helt med på den farvekombi! Og så lige tilsat et knivspids støvet rosa, som på sofabilledet <3

  • Jeg er med dig! Er også ret træt af alt vores nips og rod, men jeg er SÅ dårlig til at få smidt ud og/eller solgt… Ak ja…
    Var min pengepung enig med mig, så havde jeg også lavet en større udskiftning i hjemmet og gerne mere grå, hvid og pudderrosa – og selvfølgelig kobber; gå aldrig ned på kobber 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top