Du læser nu
Hello Bobby // New shoes cure the blues…

Hello Bobby // New shoes cure the blues…

Hello Bobby // New shoes cure the blues...

Hello Bobby // New shoes cure the blues...

Hello Bobby // New shoes cure the blues...

Ahh… 28 timer i Norge pillede lige de sidste kræfter ud af mig. Jeg kartede rundt fra møder til møder til lufthavnen til aftenarrangement igår. Lagde hovedet på puden på 25. etage og faldt i søvn hurtigere end nogensinde før. Fuldt program igen i dag, notere, diskutere, strategisere. Indtil roen kunne sænke sig over mig i flygtoget til Gardemoen og jeg som en anden zombie fandt hjem, som jeg har gjort det så mange gange før. Jeg kan turen med lukkede øjne. Lod weekenden rulle ind over mig, da jeg satte mig ind i bilen i P-huset i lufthavnen. Fik vasket det sidste arbejde ud af mine tanker som regnen vaskede mine ruder.

Nu (!) er det weekend og herhjemme ventede Bobby på mig. Det er heldigt for jeg er alene hjemme i weekenden, og det må jeg jo udnytte ved at kaste min kærlighed på dette nye herre-bekendtskab. Eller. Nye og nye. Jeg har jo unægteligt et par IM-sneakers i samlingen, men altså.. jeg elsker dem.. og bruger dem hver dag.. Og nu måtte der altså en sommer-Bobby til samlingen, så mine vinter-Bluebells kan få sig en værdig afløser, når nu det bliver varmere i vejret. 

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top