Du læser nu
Outfit // Gråt i gråt

Outfit // Gråt i gråt

Outfit // Gråt i gråt

Jeg var til møde på Stylista-redaktionen i sidste uge iført et all grey outfit. Jeg er lidt inde i en sæt-periode (who isn’t?!), så jeg kan godt lide at matche under- og overdel. Forleden blev det således grå sweatshirt og matchende nederdel, som egentlig ikke er et sæt, men det kan man ikke se, hvis man ikke lige ved det:) Sweatshirten er fra Isabel Marant pour H&M og således ikke lige til at opstøve mere – havde jeg ikke allerede denne, var jeg fluks slået til på den her istedet. Hallå. Pæn. Perfekt i min garderobe. Jeg har dog lovet mig selv, at lade være med at købe flere grå sweatshirts. Jeg har vist dem jeg har brug for. Siger jeg selvfølgelig nu – men lad os vente og se;) Og så synes jeg også, at den her nederdel fra Moss er et meget godt alternativ… 

Outfit // Gråt i gråt

Outfit // Gråt i gråt

Outfit // Gråt i gråt

Outfit // Gråt i gråt

 

! Indlægget indeholder adlinks !

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top