Du læser nu
Give-away // Louise Kragh Jewelry

Give-away // Louise Kragh Jewelry

louise-kragh-jewelry-give-away-acie-blog.jpg

I sidste uge landede det her armbånd på mit skrivebord – jeg er en sucker for bangles og synes at kombinationen af det forgyldte armbånd og de hvide perler er ‘very now’, som man vel sige, hvis man iøvrigt havde forstand på den slags. Nuvel. Armbåndet kommer fra Århus-baserede Louise Kragh Jewelry, som forhandles i både ind- og udland, og er egentlig lidt atypisk for hendes generelle stil, der er mere sort, sølv og rå. Selv kender jeg Louise Kragh Jewelry fra favoritterne Kaiku og Illums Bolighus:) Og i anledning af, at det er mandag tænkte jeg, at det var passende med en lille give-away – I har mulighed for at vinde et af Louise Kraghs smykker, I skal blot

  • gå ind på hjemmesiden (HER) og beslutte hvilket et I gerne vil vinde
  • smide et link (altså til det smykke I har valgt) i kommentarfeltet til dette indlæg
  • .. og HUSKE at tilføje jeres email-adresse i kommentaren, så jeg ved hvor jeg kan skrive hen, når vinderen er fundet:)

Jeg finder en vinder næste mandag:)

 

 Kommentarer (176)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top