Du læser nu
Photo Diary // 24h på farten

Photo Diary // 24h på farten

OK.. Jeg rejser meget i forbindelse med mit arbejde – det har I nok bemærket:) Og da jeg var afsted i sidste uge besluttede jeg altså, at jeg ville forsøge at dokumentere min gøren og laden, for at give jer et indblik i, hvordan min hverdag ser ud de dage, jeg er ude og rejse. Det er super fedt, at have et job, der er mere end bare 9 to 5 på kontoret, men det koster også lange dage, ville ikke fungere hvis jeg havde en familie og lige gyldigt hvordan man vender og drejer det så det jo altså.. well.. arbejde! Nå, here goes:)

Photo Diary // 24h på farten Kl 07:33 – jeg ved, at jeg får travlt idag og mit første møde er kl 9, så jeg kører tidligt hjemmefra og vil helst lige nå at komme til bunds i mailboksen inden dagen for alvor går igang. Efter mødet løber jeg ud af døren; “Next stop Oslo!” får jeg lige råbt til receptionen, så de ved, at de ikke skal stille telefoner ind til mig resten af dagen… På vej til lufthavnen har jeg et møde i Taastrup kl 11. Det trækker ud, og imellemtiden ligger min telefon i tasken og gløder. Photo Diary // 24h på farten Kl 14:02 – jeg når heldigivs ud til lufthavnen i rimelig tid, får checket ind og sluger en salat med headset på, klarer et par telefonopkald og nyder en smuk marts-dag fra et vindue.. Jeg kan næste føle mig hjemme i lufthavnen – et slags ‘second office’. Det er sådan set meget rart, når nu man er der så ofte.Photo Diary // 24h på farten

Kl 16:37 – jeg tog Flygtoget fra Gardemoen til Centralstasjonen i Oslo og har booket et værelse på nærliggende Radisson… Jeg har ønsket et værelse på en af de højere etager og bliver indkvarteret i værelse 2507. Dagens outfit er relativt casual og rejsevenligt – jeans, tee og en lille jakke. Good to go! Photo Diary // 24h på farten Kl 16:42 – Udsigten over Oslo fra mit værelse er ret mindblowing. Jeg kan godt lide den ro, der er i at være hævet langt over byen. Det er rolige ydre rammer, der giver mig indre ro. Photo Diary // 24h på farten

Kl 17:57 – jeg har lige nået at ligge og stirre lidt op i loftet, men er nu hoppet i en LBD og lidt mascara. Jeg har glemt min hårbørste derhjemme (… igen), og mit forsøg på en velfriseret frisure falder ret hårdt til jorden, men jeg har gjort hvad jeg kunne og skal mødes med en kollega i receptionen kl 18.

Photo Diary // 24h på farten Kl 20:02 – jeg er til Norwegian Cosmetics Award og bliver forkælet med lækker middag og godt selskab. Selvom det lyder glamourøst, så skal man ikke tage fejl af, at det er arbejde, og efter en dag på farten begynder jeg at mærke trætheden sætte ind… Jeg drømmer om at ligge hjemme på sofaen på Kajen med computeren på maven, men konverserer venligt og nyder den gode mad. Photo Diary // 24h på farten Kl 07:33 – aahhh… klokken blev næsten midnat før jeg kunne lægge hovedet på puden, og jeg har altså ikke nået at få de 8 timer, som jeg ellers helst vil… Tilgengæld starter jeg dagen i et marmor-karbad med “The Bridge” på Lenovoen, så det er svært at klage… Jeg var til Energii dagen inden jeg tog afsted og hele min krop skriger af ømhed, hver gang jeg bevæger mig bare en smule… Det føles fantastisk at ligge dér og lade musklerne blive blødt lidt op.. Photo Diary // 24h på farten Kl 09:02 – jeg står klar foran hotellet og venter på at blive hentet af en kollega. Vi drøner rundt hele dagen og selvom jeg også har hygget mig, så er jeg helt mast, da jeg bliver smidt af på en flygtogs-station kl 14:30. Photo Diary // 24h på farten Kl 16:17 – i 10kms højde… Mange mennesker arbejder, når de flyver, men jeg har tendens til at blive lidt kvalm af at flyve, og bruger derfor tiden på at slappe lidt af, se noget mere “The Bridge” og bladre i et modeblad. Mit fly er sat til at lande klokken 17:10, og jeg glæder mig (!!!) til at kunne sætte mig ind i bilen, som holder parkeret i lufthavnen.. Jeg skulle egentlig have været ude med nogle kolleger om aftenen, men ved allerede, da jeg sidder i flyet, at det ikke kommer til at ske. Der er udsolgt. Og det er weekend. Puha.

 Kommentarer (16)
 • Hyggelig læsning! God idé!

  Når man står et sted i livet med børn, mand, hus, have OG job, så kan det godt være helt afslappende og frigørende at læse om en dag i dit liv, hvor du bare har dig selv at tage hensyn til. Aaaaahhh! 🙂

 • Super godt indlæg, vildt spændende at høre om din hverdag sådan helt konkret! Glæder mig også til den dag, hvor jeg er færdiguddannet, har et fedt job, arbejder en masse og tjener en god slat penge (forhåbentligt) 😉

 • Helt enig med de andre! Så fint og hyggeligt indlæg. Er i øvrigt helt vild med denne sætning: “Det er rolige ydre rammer, der giver mig indre ro.” – så fint sagt!

 • Det ser jo rimelig chill ud dit job 😉 Ej jeg er sikker på det er ret hårdt også, men så længe man er glad for sit arbejde så går det hele jo 😀 Fedt indlæg!

 • Jeg repræsenterer mit brand og mit team – jeg har skandinavisk PR-ansvar og nordisk marketingansvar. Til events som Norwegian Cosmetics Awards er det mit job er være til stedet som repræsentant for mit brand (som var nomineret). De fleste andre gange er jeg afsted for at holde møder med mine teams i norden – mit ansvar er som nævnt nordisk, så jeg burde dele min tid ligeligt mellem markederne.

 • Hvad er det for en Lenovo basse du har med og er der tastatur til? Jeg har lige smadret min notebook og er på udkik efter en lille smart sag, der ikke vejer og fylder for meget, den skal jo også helst være bedre end den gamle!

 • Virkelig fedt indlæg 🙂 Det er sjovt at få serveret en håndgribelig version af hvad du tager dig til på arbejdet 🙂

 • Fint indlæg, Acie. Kunne bare godt tænke mig at blive endnu klogere på, HVAD dine arbejdsopgaver består i, når du er i udlandet. Hvad er din opgave(r) fx, når du er til det arrangement om aftenen? 🙂

 • Hvor er det befriende at se en der ikke arbejder i flyveren – jeg forstår ikke hvordan folk kan med al den motorlarm!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top