Du læser nu
Cravings // 6 pæne espadriller

Cravings // 6 pæne espadriller

Cravings // 6 pæne espadriller

 

Ah, jeg elsker espadriller. Sidste år fik jeg købt lidt forskellige par (som jeg faktisk for nylig har smidt ud, fordi de var blevet slidt op… det siger jo både noget om holdbarheden og noget om hvor flittigt de er blevet brugt), og jeg regner med at gentage successen i år. Indtil videre er det blevet til det leo-plettede par fra H&M, men jeg har også et andet par i kikkerten, som jeg går og overvejer lidt. Det er bare lige liiiiidt dyrere, og kræver derfor liiiiidt grundigere overvejelse;) De stribede fra ASOS er nu iøvrigt også virkelig fine… Mulighed;) Skal I have espadrillers i år eller lader i trenden blive i sidste års sommerminder?

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top