Du læser nu
Trend // Bare skuldre

Trend // Bare skuldre

off-shoulder-inspiration acie blog.jpg

De bare skuldre er tilbage – selv er jeg en sucker for en god off-shoulder dress. Se bare her.  Og at webbutikkerne pt bugner af bare skuldre føles næsten for godt til at være sandt – jeg prøver at styre mig, så godt det bare går;) For min egen del vil jeg investere i en lille sort kjole med bare skuldre og lidt flere boheme-inspirerede beachwear-pieces; jeg kan næsten ikke vente til jeg igen kan trække i mine peasantblouses, sætte en stråhat lidt på skrå og begrave tæerne i noget sand. Det er paradoksalt, for jeg glæder mig ligeså meget til, at tage på skiferie om ganske få dage – men sådan er man jo ofte så usammenhægende. Eller. Jeg er ihvertfald. På collagen har jeg samlet forskellige modeller – til byturen, til middagsselskabet og til stranden. Links kan I finde her nedenfor:)

 Kommentarer (2)
  • Jeg får minder tilbage til 9. klasse i 2002 og sidste skoledag . Der havde jeg en top på, der lignede den stribede helt vildt. Ved ikke om det er godt eller skidt, at man som 27-årig oplever at tendenser kommer tilbage – jeg synes jo ikke det er ret længe siden 😉

  • Jeg bed egentlig mest mærke i det at være usammenhængende, da jeg læste indlægget. Er vidst ikke heeelt med på bare skuldre endnu 😉 Nå, men apropos det at være usammenhængende, så kom jeg til at tænke på noget jeg læste et sted for laaaang tid siden: at være sammensat er kun negativt hvis man ikke kan mærke helheden selv. Synes det er så fint på en eller anden måde 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top