Du læser nu
Stripes galore!

Stripes galore!

Stripes galore!
Jeg fik den her pakke forleden dag, og synes simpelthen idéen var så fin. De af jer, der følger med på insta (@acieagurk) har nok opdaget, at jeg har fået en ny stribet nederdel, som jeg er meget glad for. Jordan har ihvertfald, og derfor sendte de i sidste uge en kærlig reminder om god tandhygieine samt en ny tandbørste, der matcher mine striber. Jeg anede ikke at pakken kom og blev noget overrasket, da jeg pakkede den op – og så kunne jeg ikke lade være med at smile. Tandbørsten er designet af Karin Mannerstål (som derudover har både IKEA og Åhlens på CV’et) og står nu og pynter fint i det medsendte tandkrus. Er det ikke både en fin idé og tandbørste? 🙂

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top