Du læser nu
Bolig // Et stilleben af kobber, beton og marmor

Bolig // Et stilleben af kobber, beton og marmor

Bolig // Et stilleben af kobber, beton og marmor

3 favoritter hjemme på Kajen – jeg kan ikke huske, om jeg nogensinde har vist jer betonvasen, men jeg er mægtigt glad for den og har købt den i Bolia for ca. et halvt års tid siden. Jeg tror ikke det er svært at finde noget lignende. Den lille kobberskål er derimod ny og fundet i Søstrene Grene til 38kr – jeg har egentlig fået forbud mod mere kobber (… det er et helt rimeligt forbud.. Vi er på nippet til at det tager overhånd), men den stod dér og pyntede, glimtede og lokkede – what’s a girl to do? Som led i mit forårsprojekt på Kajen har jeg iøvrigt været ret hård med udsmidning af nips. Jeg fik pludselig nok at nips, og er nu efterladt med helt tomme karme. Det føles ret rart og kan varmt anbefales – så dér fik I lige to helt modstridende anbefalinger i ét indlæg. 1. Gå i Søstrene Grene og køb billig kobbernips, 2. Fri jer fra alt nips. Det er rart……. I behøver ikke takke mig for mine guldkorn – de er helt free of charge og jeg byder på dem! Vh Oraklet.

Bolig // Et stilleben af kobber, beton og marmor

 Kommentarer (6)
 • Gid jeg havde bare en enkel vindueskarm… Min lejlighed er designet med kæmpe vinduer og ingen karme 🙁
  Din vase er møg sej!
  /Camilla – cfashion.dk

 • Jeg ELSKER også kobber, beton og marmor. Synes simpelthen at din sammensætning er fantastisk :).
  sophiebune.bloggersdelight.dk

 • Haha, jeg er enig med Camile! Rigtig gode råd, Acie 😉 Herhjemme er der endnu intet kobber kommer ind ad døren, men til gengæld er der masser af nips rundt omkring.

 • HAHA, sikke nogle gode råd! Måske vil jeg helst benytte mig af det, der siger, jeg skal gå i søstrene grene.. Jeg er ikke klar til at tømme karmene! 😉
  Når det så er sagt, så er det vist gået ret hurtigt med de der kobberskåle. Det virker som om, at alle dem der købte sofaborde liiiige har nuppet en skål eller to med – de er i hvert fald væk alle steder i Aarhus!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top