Du læser nu
Outfit // Striber til cocktail night

Outfit // Striber til cocktail night

Outfit // Striber til cocktail night

I var virkelig søde da jeg sidste fredag lagde det her outfit på Instagram – overvældende søde faktisk. Tak for det! Kan stadig blive helt blød om hjertet. I rare damer:) Nå, men jeg tænkte, at jeg godt kunne knytte et par ord til både dét og anledning her i dette forum også. Nederdelen er fra H&M og i butik netop nu (og online HER) – den står i beskedne 199kr og er lille i størrelsen (synes jeg), så tag en størrelse større end normalt. Selv havde jeg parret den med heels fra Zara og en sort trøje fra Monki. Fint, uden at være FOR fint – for det var cocktailnight med vennerne. Først på Vesterbro og siden på Salon39, hvor cokctailsne fik følgeskab af nok Københavns bedste burger, en masse grin og adskillige skål. En fredag aften lige efter mit hovede:)

Outfit // Striber til cocktail night

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top