Du læser nu
Weekend stroll // Brunch på Mother & sol over Vesterbro

Weekend stroll // Brunch på Mother & sol over Vesterbro

Weekend stroll // Brunch på Mother & sol over Vesterbro

Weekend stroll // Brunch på Mother & sol over Vesterbro

Weekend stroll // Brunch på Mother & sol over Vesterbro

Weekend stroll // Brunch på Mother & sol over Vesterbro

Weekend stroll // Brunch på Mother & sol over Vesterbro

Som jeg nævnte i weekenden, så brugte jeg lørdag formiddag på, at rende rundt med hipsterhår på Vesterbro. When in Rome, som man siger;) Jeg trillede rundt i godt selskab og oplevede byen på ny. Ud af Istedgade, op i Carlsbergbyen, rundt, ud og hen langs de gamle bryggerifaciliteter, ud igen, ned af Sønder Boulevard og hen til Dyrehaven. Opsat på en plads i solen og en gang Eggs Benedict. Måtte gå forgæves – kampen om pladserne på solpletten var hård, fortsatte til Kødbyen og faldt til rette på en bænk foran Mother. Ondulerede deres brunch, legede med en mand på 6 måneder og nød at foråret endelig var kommet til København. Ak ja. Man glemmer helt, hvor fin byen er, når man ikke har lejlighed til at bruge den i et helt vinterhalvår:)

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top