Du læser nu
Photo diary // En helt almindelig uge…

Photo diary // En helt almindelig uge…

Jeg tænkte, at jeg ville tage jer med på en rejse igennem en helt almindelig uge i mit liv. Sådan. Helt almindelig. Med rugbrødsmadder (nøddebrødsmadder faktisk.. men altså.. who’s counting), træningstøj og lange arbejdsdage. En sviptur nordpå og fredags-snask på sofaen foran P3-guld. Jeg kan næsten kun grine af egen almindelighed – men sådan er vi nok flere der har det:)

Photo diary // En helt almindelig uge...

Søndag kl 20:02 – jeg nyder, at vi er på sommertid og at der stadig er lys udenfor selvom klokken har passeret 20. Derudover spenderes søndag aften på sofaen – klar til at lade op til en ny uge! Photo diary // En helt almindelig uge...

Mandag kl 17:42 – jeg har siddet i møder nærmest hele dagen, men når fra kontoret tids nok til at nå hjem forbi og hoppe i noget træningstøj. Jeg har meldt mig til Energii og glæder mig til at blive brændt lige igennem.

Photo diary // En helt almindelig uge...

Tirsdag kl 19:02 – Heldagsmøde med norske kolleger har efterladt mig helt ør i hovedet. Jeg kommer for sent fra kontoret, men er heldig at Skjorten har tændt op for grillen da jeg kommer hjem. Et af mit livs bedste investeringer er virkelig den lille gas-Weber, som bliver tændt op hele året rundt. Photo diary // En helt almindelig uge...

Onsdag kl 17:14 – Jeg er blevet inviteret til koncert og middag af TLC. ShakaLoveless spiller op i Vega, og efterfølgende er der booket bord på Madklubben Vesterbro. Det er ikke så ofte, at jeg har tid til at være med til events, men denne gang går kalenderen op i en højere enhed og jeg kommer næsten ikke for sent. Næsten. Photo diary // En helt almindelig uge...

Onsdag kl 19:34 – …. men som musikken går igang, kan jeg mærke en hovedpine komme snigende. Den har ligget og ulmet hele dagen, og brænder nu for fuld flor bag øjnene. Efter koncerten må jeg give op, kaste håndklæddet i ringen og gå hjem til to æg istedet for til hyggelig middag på Madklubben. You win some, you lose some. Photo diary // En helt almindelig uge...

Torsdag kl 16:32 – Jeg startede dagen på kontoret, drønede så i lufthavnen og kl 14:30 lettede mit fly mod Stockholm. Jeg ved, at det bliver en lang aften, så jeg udnytter et kalenderhul på 15minutter, går en lille tur i solen og trækker Stockholm helt ned i lungerne. Photo diary // En helt almindelig uge...

Torsdag kl 18:23 – Jeg er hoppet i en sort kjole, pink pumps og velfriseret hår. Jeg skal mødes med en kollega i receptionen kl 18:30 inden vi skal til Nordiska Museet på Djurgården. Photo diary // En helt almindelig uge...

Torsdag kl 20:03 – Hvor der denne aften afholdes Swedish Beauty and Cosmetics Awards. Jeg er igen afsted for at repræsentere mit brand og hujer begejstret, da vi hiver hele to priser med hjem. Photo diary // En helt almindelig uge...

Fredag kl 06:57 – Den blev over midnat inden jeg kom tilbage til hotellet efter beautyawards og jeg er virkelig træt, da mit vækkeur ringer. Men der er ingen vej uden om – jeg har et tidligt fly tilbage til København og skal direkte på kontoret, når jeg lander. Photo diary // En helt almindelig uge...

Fredag kl 21:03 – mit fly fra Stockholm var en time forsinket, da alle computersystemer var brudt sammen og alle passagerer derfor manuelt skulle krydses af en liste for at få lov til at boarde. Jeg venter træt og utålmodigt i mit sæde, mens temperaturen i maskinen stiger til ca. 65 grader. Under indflyvningen til København flyver vi direkte over mit barndomshjem i Nordsjælland og det er så klart og vi flyver så lavt, at jeg næsten er sikker på, at jeg havde kunnet se min mor vinke, hvis hun stod i haven. Jeg når til kontoret inden frokost, får nået nogle deadlines og pakker endelig sammen lidt efter fire. Skjorten spiller bold og er først sent hjemme – men med ham kommer også fredagsburgere fra Halifax og ovenpå en burger og P3-guld går jeg omkuld.

 Kommentarer (13)
 • Den fine lysegrå jakke du har på til award-tamtam i Stockholm – hvor er den fra? Synes jeg har set den før herinde, men kan ikke lige lure hvad det er for en..

 • Jeg er super spændt på at høre hvordan det gik hos energii…. Var det fedt? Detaljer please 🙂

 • Jeg er vild med de her indlæg, Acie.

  Det er dejligt med en modeblogger, der også lever et almindeligt liv – med et fuldtidsarbejde.

  Desværre synes jeg flere modeblogs, mister noget af deres troværdighed/personlighed, når de udvikler sig til små virksomheder… hvor bloggeren, bliver repræsentant for en (efter min mening) urealistisk livsstil fuld af cafébesøg, shopping og fritid.
  Jeg kan godt blive ramt af en snert af dårlig samvittighed (og lidt stress) over, at jeg ikke har tid til frisør, cafébesøg, middagsaftaler på hverdage, løbeture midt om formiddagen osv. osv., når jeg læser modeblogs / følger dem på Instagram.

 • Kære Acie

  Ville egentlig bare sende dig en virtuel “thumbs up” 🙂 Jeg synes virkelig du er ved at finde tilbage til kernen af det der gjorde at jeg blev så begejstret for din blog for snart læææænge siden (siden MSS Jubii-dagene, haha). Der har været en periode hvor jeg faldt fra som læser fordi jeg syntes der var for lidt “dig”, men du har fundet en rigtig fin balance igen og det synes jeg skinner igennem i dine indlæg. Der er sjæl og humor og kærlighed og seriøsitet i dine indlæg igen og det er en fornøjelse at være tilbage 🙂

  Hav en skøn mandag! 🙂

 • Det kan du tro jeg kan – den hedder Q100 og er den mindste model der findes. Jeg har tilkøbt en adapter, så den kan tilsluttes en stor gasflaske (for de små der kan købes koster seriøst en arm), og så har jeg købt et stativ til den:)

 • Jarh! Hvor skal jeg bare have sådan en grill ASAP!!
  Kan du huske, hvad modellen hedder? Kan ikke umiddelbart gennemskue webers hjemmeside ifht. størrelser på deres grill(ler?)

  Crazy travl uge, forresten! Imponerende 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top