Du læser nu
Dagens outfit // Grå og bordeaux

Dagens outfit // Grå og bordeaux

Dagens outfit // Grå og bordeaux

Sko – Isabel Marant // Jeans – Vero Moda Wonder // Sweat – Kenzo // Frakke – H&M (gammel – lignende HER) // sunnies – H&M // Taske – EverieCPH

Åh. Weekend-agurk. Fra i lørdags faktisk. Efter en død fredag aften på sofaen, stod jeg tidligt op lørdag – havde en tid hos BeautyAvenue kl 9 og så videre til BrowWow kl 10. En ren beauty-morgen med andre ord:) Da jeg kom hjem igen sad Skjorten og arbejdede, og for at hele dagen ikke skulle forsvinde i praktiske gøremål og arbejde, tog jeg ham under armen og satte kurs mod MASH i Charlottenlund. Gik ombord i den overdådige brunchbuffet, rendte ind i Laura og hendes skjorte og kunne næsten trille, da vi gik derfra. Jeg elsker den slags lørdage. Langsomt tempo. Samtale. Samværd. Bacon. All things good in life, forstås;)

Dagens outfit // Grå og bordeaux

Dagens outfit // Grå og bordeaux

 

!INDLÆGGET INDEHOLDER AD-LINKS! 

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top