Du læser nu
Give-away // Triumph Beauty-full underwear

Give-away // Triumph Beauty-full underwear

triumph-beautifull-undertoej-underwear-acie-blog.jpg

Jeg elsker undertøj. Virkelig. Fornemmelsen af, at være fin fra inderst til yderst, gør en kæmpe forskel for mig. Det hele skal passe sammen:) Mit nyeste sæt kommer fra Triumph og er en del af deres Beauty-Full serie som går helt op til H-skål. Jeg gik indtil for ganske måneder siden og troede at jeg var en 80C – og bevares, nok havde jeg hørt de der statistikker om at alt for mange kvinder bruger forkert BH-størrelse. Men dem var jeg jo ikke én af. Altså – i mine unge år (.. meget unge.. jeg var 14) arbejdede jeg i en undertøjsforretning. Så jeg er jo nærmest en slags ekspert, og havde da ihvertfald helt styr på egen størrelse. Ihvertfald. Og derfor har jeg da også pænt takket nej til de mange venlige damer, der har stået klar med målebånd for at hjælpe mig med at finde rigtig størrelse. “Det behøves ikke – ellers tak!”. Men da jeg lige på den anden side af nytår var forbi en Triumph-butik og blev fanget på det forkerte ben, da målebåndet blev hevet frem, stod jeg pludselig dér i noget der vel tilnærmelsesvist minder om en hed omfavnelse med en ekspedient og førnævnte målebånd. “Du er en 75E… Måske endda F”. Jeg fnøs. Grinede overbærende. Og rystede lidt på hovedet, af den rare lille dame, der nu stod dér og ville proppe mig i noget, der kun kunne gå hen og blive en fiasko. Men når nu hun havde gjort sig umagen og stod klar med adskillige sæt, måtte jeg pænt hive dem med i prøverummet og bide egen påståelighed i mig.

Og jeg har stadig ikke helt forstået hvad der skete i de følgende minutter, men virkeligheden er, at jeg gik derfra med to nye sæt og de var ikke i str 80C, som jo ellers var min størrelse. Slet ikke. Og iøvrigt gik jeg hjem og smed alt andet ud. Var det sådan det kunne føles, når man faktisk fandt noget der passede?! It was. Jeg kan kun anbefale jer at blive målt. Også selvom I er eksperter på området, som jeg jo var det (host host). Og er overbeviste om, at I ihvertfald har styr på jeres egen størrelse. Ihvertfald. Ligesom jeg havde det (host host). 

Mit nye sæt kan I se nærmere på HER og lidt andet fra samme kollektion kan I se HER (jeg synes det hvide/nude er ret fint) – jeg synes kollektionen er helt enormt fin, og er helt ekstaltisk over at have fundet noget der passer, men stadig ikke ser konet og voldsomt ud. Oooog derfor er jeg også virkelig glad for at kunne give én af jer et valgfrit Triumph-undertøj. I skal bare love mig, at I lige bliver målt inden i beslutter jeg for model, farve og style:) For at vinde skal I blot smide en kommentar med en smiley og jeres mail-adresse, så jeg kan få fat I den af jer, der går hen og vinder:) Jeg finder en vinder på næste onsdag!

 

Opdatering d. 16 april 2014: KONKURRENCEN ER AFSLUTTET OG VINDEREN HAR FÅET DIREKTE BESKED:) Tusind mange tak for jeres deltagelse allesammen – I er i sandhed bloglands bedste 🙂

 

Konkurrencen er sponseret af Triumph

 Kommentarer (455)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top