Du læser nu
Det glamourøse liv…

Det glamourøse liv…

Det glamourøse liv...

Hej venner. Kan I huske, det outfit jeg viste jer forleden dag? Well…. det var heldigt at jeg havde lang frakke på, for virkeligheden er, at mine bukser var revnet ganske få minutter inden. Min bedre halvdel insisterer på, at køre rundt i en bil, der hævet ganske få cencimeter over jordens overflade og som resultat heraf, er det altså ikke sådan en man elegant lige svinger sig ind i. Man vælter ind og håber på det bedste. Det går som oftest godt (men stramme nederdele er ikke at anbefale), men forleden mente højere magter altså, at jeg skulle ydmyges med et “riiiiiiiiiiitsch”, som jeg kastede mig ind på passagersædet. Fedt. Tak for det. Og the best part?!……. det er ikke første gang, at det sker. Suk.

Hilsen Anton

Det glamourøse liv...

 Kommentarer (9)
  • Haha jeg kender det alt for godt! Den har jeg også lavet et par gange… Heldigvis er det dog altid sket hjemme, inden jeg har nået at bevæge mig uden for en dør;)

  • Hahaha det er bare så tarveligt når det sker! Sidste gang det skete for mig – skete det 3 gange inden for en uge. Det er eddermaneme op ad bakke! Du må sige til ham din bedre halvdel at det ikke kan nytte noget at dit tøj skal lade livet fordi han vil have en lav bil 😉

  • Jeg har også mistet et par bukser på den konto. Jeg ser det som et tegn på, at jeg trænger til nye bukser, for langt de fleste af mine bukser er så tyndslidte, at jeg bare går og venter på, at det skal ske igen. Ikke godt!

  • Og det verste er at det alltid skjer når buksene er blitt riktig så myke og behagelige å gå i 😉

  • HAHAHA – ja, vi kender det jo alle! Det skete sågar for mig på vej til arbejde i mandags – det der med at cykle og have slidte bukser på, fungerer ikke altid lige perfekt. Men i det mindste er det rart at vide, at man ikke er alene! 🙂

  • Haha, elsker det sidste: “Hilsen Anton”. Inden for to uger revnede flere af mine bukser også – og vægten siger altså det samme. Jeg giver vejret skylden – er helt sikker på at det har noget med temperaturene at gøre i forhold til stoffet 😉

  • Jeg har præsteret det samme. Jeg gjorde det dog efter at være kommet ud af en eksamen (som jeg dumpede! ) Satte mig ind i kæresten bil og RITTSSHH…. Hvis ikke det var fordi det var så komisk, så havde det squ været tragisk!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top