Vacation time! – ACIE
Det glamourøse liv...

Vacation time!

acie-rejseblogger-skiferie-tignes.jpg

Ahhh… Jeg har glædet mit til det her:) Som I læser det her er jeg på vej sydover. Ved siden af sidder ham jeg bedst kan lide, og destinationen er sol, sne og kærlighed. Jeg har planlagt en masse indhold til jer mens jeg er væk: DIY-indlæg til mit palmesæt, opskrifter på både påskeskum og små jordbærkager, retailcravings og outfits. Det hele ligger klar:) Husk at I kan følge med på Bloglovin’, så I får besked om nye indlæg – jeg kommer ikke til at være så god til at opdatere Facebook den næste uges tid nemlig. Jeg håber at I vil passe godt på min blog mens jeg er væk, og selvom jeg satser på også at blogge undervejs, så giver det ro i sjælen at vide, at jeg faktisk ikke behøver:) Ha’ en rigtigt gode Påske d’damer – vi ses i solen!

Vacation time!

2 kommentarer

  • lauragraens@gmail.com_1

    Åh, god tur, Acie! Postkortet giver mig virkelig lyst til at prøve det der ski, selvom jeg egentlig mest af alt længes efter varme himmelstrøg.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skireporteren

    Oh enjoy, Acie! Det er velfortjent.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det glamourøse liv...