Du læser nu
DIY // Sæt med palmeprint

DIY // Sæt med palmeprint

DIY // Sæt med palmeprint

Min tiltrækning til sæt er i øjeblikket helt skør. Hver gang jeg finder en pæn nederdel er min første tanke “men hvor er overdelen?”, og ligeså når jeg står med en pæn sweatshirt – HVOR ER UNDERDELEN?! Jeg forstår ikke hvorfor alle der bygger sweatshirts ikke også bare lige bygger en nederdel af samme stof, når nu de er igang. I would love it. Idéen til det her sæt opstod, da jeg stod i H&M forleden og faldt ret hårdt for sweatshirten med det fine palmeprint – men som altid spejdede jeg forgæves efter den dertilhørende nederdel. Og derfor besluttede jeg, at jeg ville sy én selv og slæbte derfor 2 sweatshirt med hjem (á 79,95kr, så det er til at overskue). Det er ret let – vil forsøge at beskrive processen nedenfor:)

 DIY // Sæt med palmeprint

DIY // Sæt med palmeprint

1. Brug én af dine yndlignsnederdele som mønster og klip efter den – huske at efterlade plads til sømrum og oplæg i bunden.

DIY // Sæt med palmeprint

2. Klip rib-kanten af i bunden – den skal nemlig flyttes op i taljen istedet. 

DIY // Sæt med palmeprint

3. Sy vrang mod vrang. Jeg syede først rib-kanterne på hhv. for- og bagstykke af nederdelen. Derefter syede jeg siderne sammen og til sidst lavede jeg et dobbelt opbuk i kanten for neden, som jeg syede hele vejen rundt.

Det tager ca. 30minutter og er super simpelt. Og når sweatshirten ikke koster mere end 80kr, så har man pludselig et cool sæt med LA-vibes for 160kr – og så gør det måske ikke noget, hvis det kun er sjovt i et par måneder:)

DIY // Sæt med palmeprint

 Kommentarer (6)
  • Hvis man nu skulle få lyst til at lave det her nummer med noget ensfarvet, kan man så godt “bare” klippe toppen af sweateren, sy den op og så lade ribkanten sidde, tror du? 🙂 Hvis det giver mening?

  • Tror du misforstår 🙂 Hun har ikke ofret leopardnederdelen, men blot tegnet af efter den 🙂

    Mega fed guide!! Overvejer om jeg skal gå i gang selv, synes det er et super fint sæt 🙂

  • Mega fedt sæt, har det på samme måde haha.
    Men næsten synd at du har brugt nederdelen med leopard på..

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top