Du læser nu
Inspiration // Dyre drømme…

Inspiration // Dyre drømme…

acie-blog-gucci-disco-soho-celine-sunglasses-pigalle-chloe-ballerinas-kenzo.jpg

1. Chloé ballerinaer // 2. Kenzo sweatshirt // 3. Christian Louboutin Patent Pigalle 100mm // 4. Celine sunlgasses // 5. Gucci Disco Soho // 6. Marc Jacobs iPhone-cover // 7. Isabel Marant støvler // 8. Vero Moda Wonder jeans

Det her er min dyre liste (bortset lige fra de der jeans… men dem ønsker jeg mig også, og de passede lige ind). I ved. Den der liste, som er fyldt med de ting, som man drømmer om at købe. Og som man ville købe, hvis ikke man hele tiden gik og klatshoppede alt muligt dumt i diverse highstreet-bikse. Er jeg den eneste, der kan blive helt vildt træt af mig selv på den konto? Gaah.. Man fylder og fylder sparsom skabsplads med ting, som man er glad for i gennemsnitligt 4,5uge. Altså – det er jo tåkrummende dumt og en pinlig manifestation af egen ‘brug-og-smid-væk’-mentalitet. Øv. Nå. Det var ikke det jeg egentlig ville snakke om. Og forhåbentlig og måske, lærer jeg det en dag så jeg kan få købt alle de fine ting, der er på min dyre liste. Jeg er stadig i tvivl om hvilken farven Gucci-tasken skal være, og har derfor ikke slået til endnu (first wold problemsss…), og resten føles bare som gode klassiske ting, som man kan have i lang tid. Bortset lige fra det skøre cover, men det er heller ikke så farlig dyrt, men derimod virkelig sjovt:) Hvad står der på jeres dyre drømmelister for tiden? 

Inspiration // Dyre drømme...

 Kommentarer (14)
 • Jeg har både Louboutins og Chloe skoene. Loubs købt for snart 8 år siden, bedste køb EVER!!!! Ser stadig lige smukke ud, og Chloe fandt jeg med 70% hos Kassandra. Yay! Dyrt fodtøj i god kvalitet kan altid betale sig!
  Jeg lider desuden også frygteligt at brug en gang og glem syndromet, i stedet for at købe det jeg virkelig gerne vil have. If you don´t believe me, check min Trendsales konto…. Suk! Men nok skal være nok nu, hvis jeg vil have de Balenciaga sandaler så må det andet stoppe. Så jeg har dem og en Kokoon silkekjole på min liste pt. And that´s it!

 • Åh – det er jeg SÅ glad for at du siger. Synes altid at folk siger, at man går så dårlig i Loubs, men altså…. A girl’s gotta have a pair of Loubs, non?

 • Jeg har selv præcis denne Pigalle-stilet fra Louboutin, og de er SÅ rare at gå, danse og vælte rundt i fuldskab i – kan kun anbefale dem! 🙂

 • Hold da op nogle lækre ting! Drømmer selv lidt om Christian Louboutin stiletterne og Gucci tasken 🙂

 • Sikke nogle lækre ting – de måtte også gerne flytte ind hos mig 🙂

  Øverst på min drømme-ønskeliste står en Mulberry Bayswater, og jeg har heldigvis snart sparet om til den. Jeg glæder mig SÅ meget til den dag, den er min. 🙂

  God påske til dig!

 • Jeg er heldigvis vokset fra den fælde! Jeg har lige været i London! hvor jeg kom hjem med to pakker tamponer og en shampoo…. Der var simpelthen ikke noget jeg var ved at dø over.. Jeg hader at panik-shoppe i H&M, da det er stensikkert, at det jeg køber er dårlig kvalitet, som ryger ind bagerst i skabet efter en enkelt gang..

  Lige nu drømmer jeg om et par nye sorte støvler med hæl.. Heldigvis er det ikke et uoverskueligt køb! 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top