Outfit // Army-skjorte og nederdel - Acie

Outfit // Army-skjorte og nederdel

Outfit // Army-skjorte og nederdel

Ja sådan her har jeg så ikke set ud idag. Men det gjorde jeg inden jeg tog på ferie, og jeg tænker at både I og jeg, efterhånden har fået set yours truely i vatterede gevandter;) Skjorten er sådan en jeg har haft hængende i skabet i evigheder, men som jeg aldrig har fået på – og alligevel har jeg følt en eller anden connection med den, som forhindrede mig i at skille mig af med den. Den er fra Minimum og jeg vandt den i TrannyBingo hos et PR-bureau sidste vinter, og der skulle altså gå mere end et helt år, før den blev luftet. Sådan er der så mange ting her i livet man lige skal tage tilløb til. Eller. Jeg lige skal tage tilløb til. 

Outfit // Army-skjorte og nederdel

Outfit // Army-skjorte og nederdel

3 kommentarer

  • Nu har jeg virkelig lyst til kopiere outfittet. Jeg må have fundet en army-skjorte hurtigst muligt! 🙂

  • Haha, jeg læste det som om at du havde haft din bedre halvdel Skjorten hængende i skabet 😀 Det gav lidt mere mening, da jeg så læste sætningen igen en gang til 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top