Du læser nu
Outfit // Army-skjorte og nederdel

Outfit // Army-skjorte og nederdel

Outfit // Army-skjorte og nederdel

Ja sådan her har jeg så ikke set ud idag. Men det gjorde jeg inden jeg tog på ferie, og jeg tænker at både I og jeg, efterhånden har fået set yours truely i vatterede gevandter;) Skjorten er sådan en jeg har haft hængende i skabet i evigheder, men som jeg aldrig har fået på – og alligevel har jeg følt en eller anden connection med den, som forhindrede mig i at skille mig af med den. Den er fra Minimum og jeg vandt den i TrannyBingo hos et PR-bureau sidste vinter, og der skulle altså gå mere end et helt år, før den blev luftet. Sådan er der så mange ting her i livet man lige skal tage tilløb til. Eller. Jeg lige skal tage tilløb til. 

Outfit // Army-skjorte og nederdel

Outfit // Army-skjorte og nederdel

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top