Du læser nu
Påske Give-Away // New Zealand Boots

Påske Give-Away // New Zealand Boots

Påske Give-Away // New Zealand Boots

Jeg har alle dage haft hang til at pakke mine fødder ind i blødt lammeuld og for tiden er det altså mine New Zealand Boots, der vinder prisen som favorit. Den korte model “Short” er genial både igennem vinteren, men også langt ind i foråret, hvor jeg gerne bruger dem på dovne weekenddage. Til forskel fra alle mine øvrige par, har mine New Zealand Boots nemlig rigtig gummisål, som både er mere skridsikker (det er særdeles positivt i dansk sjap-snevejr – jeg taler af bitter erfaring), men også mere slidstærk og det kan sådan en praktisk gris som mig jo kun bifalde. Og som I nok kan regne ud, så har de altså også været med på ferie – de ultimative påskeferie-støvler, som både giver bløde kram til trætte skistøvle-fødder, kan klare varme påsketemperaturer og fragte én behageligt rundt i solbeskinnede (men lidt snaskede) gader:) Og i anledning af, at det er påske, ferie og solskin har jeg lokket til NZB til at give én af jer et par, så I også kan få små påskelam på fødderne. 

For at vinde skal I smide en kommentar til dette indlæg, hvor I skriver hvilken model I kunne tænke jer (se udvalget HER), farve og størrelse… Jeg finder en vinder om en uge:) Og husk at angive jeres email i selve kommentaren, så jeg ved, hvor jeg skal skrive hen. Rigtig god påske d’damer:)

Påske Give-Away // New Zealand Boots

Påske Give-Away // New Zealand Boots

Påske Give-Away // New Zealand Boots Påske Give-Away // New Zealand Boots

 

 Kommentarer (280)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top