Du læser nu
Collage // Blå skjorte, ankler og slip-ons

Collage // Blå skjorte, ankler og slip-ons

Collage // Blå skjorte, ankler og slip-ons

1. Jeans fra Gina Tricot // 2. Skjorte fra H&M // 3. Skaters fra Notabene // 4. Taske fra LeoWulff // 5. Rayban aviators // 6. Ur fra Michael Kors  (adlink) // 7. Øreringe fra Sophie Bille Brahe (adlink)

Det samme sker hver forår – med nyudsprugne blomster og træer, blomstrer også min kærlighed til lyseblå skjorter og ankelkorte jeans. For tiden drømmer jeg om at parre dem med skaters, aviators og den pudderfarvede LeoWulff-taske. Skjorten er fra H&M og jeg synes at både farve og det lidt løse snit er super fint. De lidt trashy jeans fra Gina Tricot er samme model som de sorte, jeg valgte til bloggereventet for nogle måneder siden og jeg er stadig lige glad for dem (modellen hedder Kristen Zip og jeg anbefaler dem på det varmeste, hvis man også er fan af bare ankler:) ). 

Collage // Blå skjorte, ankler og slip-ons

 

 Kommentarer (4)
  • Jeg må vist se, at få støvet kategorien af så:) Tak for den kærlige reminder – I er så søde!!

  • Du er sød – mange tak! Inden under mine hvide skjorter bruger jeg bare en hvid top. For tiden er jeg ret begejstret for Pieces basis:)

    Når det er sagt, tror jeg nu ikke, at jeg ville turde gå i trashy jeans på job. Men måske med et par sorte istedet? Og et par pumps? 🙂

  • Sikke et fint outfit. Er glad for dine work wear-relaterede indlæg.

    Hvad bruger du under dine skjorter?

    Vh Lulu

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top