Du læser nu
LWD // The perfect little white dress

LWD // The perfect little white dress

LWD // The perfect little white dress

Jeg elsker little white dresses… Måske lidt for meget – mit skab bugner ihvertfald af et par stykker. Sådan har vi jo alle vores laster;) Forleden faldt jeg over denne fra ASOS, som jeg synes er noget så fin – jeg kan godt lide stoffets tekstur og den lave talje, der minder mig lidt om den famøse Stella McCartney-kjole (der koster spidsen af en jetjager). Til enkle smykker og et par strappy sandals – uuh.. Ku’ godt, gad godt.. Den koster 370kr (steal) og fåes lige HER (adlink).

LWD // The perfect little white dress

 

 Kommentarer (3)
  • Hej 🙂 Jeg håber ikke det er dårlig stil af mig at skrive det her, men jeg har købt kjolen i str 40, uk 12, og kan desværre ikke passe den, så hvis der er en der er interesseret, vil jeg meget gerne sælge den 🙂 Venlig hilsen Cecilie

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top