Du læser nu
Mad // Doven påskefrokost for to..

Mad // Doven påskefrokost for to..

Mad // Doven påskefrokost for to..

Det er ikke dårligt, at afslutte en uges skiferie i Alperne med en ekstra fridag og en dårlig undskyldning for at improvisere en doven påskefrokost på sofaen. Jeg driblede i Døgnnetto (køleskabet runger hult, efter en uges ferie) og gik ombord i de halvtomme hylder, forsøgte at finde noget, der kunne være bare marginalt påskeagtigt, omend udbuddet på sådan en 2. påskedag var noget rippet… Nogle æg, lidt karse, noget økologisk laks, nogle forårsløg og noget cream cheese. Og en Ale No 16. Det måtte være dét. Jeg rørte en laksesalat sammen af flødeosten, forårsløg og laks og en æggesalat af kogte æg, karse, lidt mayonnaise, salt, peber og karry. Og heldigvis kan man altid stole på Lagkagehusets åbningstider og med deres nyligt lancerede paleobrød kunne der også blive brød til mig – det er faktisk rigtigt godt. Lidt mindre end dem jeg bager selv (se opskriften her), og lidt dyrere (bevares), men tilgengæld en hel del lettere at have med at gøre. De er også begyndt at lave et andet glutenfrit brød, samt små paleo-boller. Jeg er, needless, to say svært begejstret:)

Mad // Doven påskefrokost for to..

 

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top