Detalje // Denim on denim - Acie

Detalje // Denim on denim

acie-blog-denim-on-denim-monki-skjorte-zara-jeans.jpg

Det er lige dele 80’er og lige dele nice. Jeg lader mig ikke skramme af dobbelt-denim, men slubrer det i mig og lader det fragte mig tilbage til fordumstid – til børnehave, høj hestehale og pink gummisko… Men hvad gør det, at man for en dag, kan gå lidt i barndommen, når solen skinner og verden er ved at springe ud? 🙂 Min skjorte er fra Monki og blev egentlig købt sidste år, men jeg kan se, at der er kommet en ny (og lidt mørkere) model på ASOS igen i år. (find den her – adlink). Den er virkelig rar og en garderobefavorit:)

1 kommentar

  • Åh, jeg har aldrig sportet denim på denim – ikke at jeg synes det er grimt, men jeg tror bare ikke jeg kan “pull it off”; som du kan 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top