Du læser nu
Outfit // Denim, solskin og suede

Outfit // Denim, solskin og suede

Outfit // Denim, solskin og suede

Nu har I efterhånden set et par bidder af dette outfit, så må hellere få vist resten. Meget afslappet forårsoutfit med masser af denim, mine elskede Bobby’er og trofaste solbriller. Det er sjovt at tænkte på, at det snart er varmt nok til bare ben – jeg glæder mig tli at matchende sæt, skaters og bare ben. Og mange andre sommerting i øvrigt – som rosé på altanen og grillmad. Men altså. Nu var det jo tøj vi snakkede om;) Jeg mangler lidt en forårsjakke, men synes ikke rigtigt at jeg har set nogen gode bud derude i år – jeg tænker lidt noget trenchcoat-agtigt. En god klassisker, just how I like it. Har I fundet noget godt? Please do share 🙂 

Outfit // Denim, solskin og suede

Outfit // Denim, solskin og suede

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top