Outfit // Denim, solskin og suede

Outfit // Denim, solskin og suede

Nu har I efterhånden set et par bidder af dette outfit, så må hellere få vist resten. Meget afslappet forårsoutfit med masser af denim, mine elskede Bobby’er og trofaste solbriller. Det er sjovt at tænkte på, at det snart er varmt nok til bare ben – jeg glæder mig tli at matchende sæt, skaters og bare ben. Og mange andre sommerting i øvrigt – som rosé på altanen og grillmad. Men altså. Nu var det jo tøj vi snakkede om;) Jeg mangler lidt en forårsjakke, men synes ikke rigtigt at jeg har set nogen gode bud derude i år – jeg tænker lidt noget trenchcoat-agtigt. En god klassisker, just how I like it. Har I fundet noget godt? Please do share 🙂 

Outfit // Denim, solskin og suede

Outfit // Denim, solskin og suede

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top