Du læser nu
Bikini season // Eksklusiv rabatkode til Nelly

Bikini season // Eksklusiv rabatkode til Nelly

nelly-bikini-sale-acie-blog-rabatkode-april-2014-discount-code.jpg

1. HER // 2. HER //  3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER

 

Dårlig hjemkommet fra skiferie, og alligevel er der bikini-season on my mind. Måske fordi man allerede mentalt begynder at gå og tælle ned til næste ferie – og til den tid er det jo høj bikini-tid;) Jeg plejer at købe minimun én ny bikini hver år og har efterhånden en solid samling. Der er bare noget forventningsglæde forbundet med bikini-køb, at jeg under mig selv det hvert år, selvom behovet måske ikke helt er der. Heldigvis er bikinier jo ikke så dyre, og det er også fedt at have noget at mikse og matche med på kryds og tværs. Jeg har ikke endeligt besluttet mig for hvilke pieces, der skal være årets køb – pt føler jeg mig bleg og slap (don’t we all!?) og det er unægteligt et dårligt udgangspunt for ethvert bikini-køb… Jeg må se at få brændt nogle timer på reformeren af;) Som udgangspunkt er jeg mest til bandeau-modeller, men jeg synes at trekantsbikinien med palmeprint er helt vildt optur, så den kunne jeg godt være fristet af – måske underdelen mikset med en sort bandeau-overde?! The point of it all er nemlig at Nelly fejrer bikini-season og ved køb af mere end 3 dele kan I de næste 3 dage få 15% på jeres køb med koden ACIE@BEACH. Så bliver det kun endnu billigere at købe forskellige over- og underdele, som man har noget at skifte imellem. #happyshoppingladies 

 

Bikini season // Eksklusiv rabatkode til Nelly

 

 

Indlægget er sponsoreret af Nelly

 

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top