Du læser nu
Outfit // The Acie Uniform

Outfit // The Acie Uniform

Outfit // The Acie Uniform

Som jeg skrev i sidste uge så gør foråret mig lun på ankelkorte jeans og lyseblå skjorter – så jeg har mere eller mindre levet i den slags siden Påsken. I weekenden blev de parret med mine Chanel-espadriller og en stroll i Fælledparken. Mine jeans er fra ASOS eget mærke og er virkeligt rare – de er super soft, men dog uden at være ‘jeggings’ (.. hate that word), så de passer virkelig fint til weekend-wear. De fåes i ca. en milliard forskellige vaske, men jeg mener at dem jeg har på er dem I kan finde HER. Mit næste par tror jeg skal være dem her. Jeg er blevet ret begejstret:) 

Outfit // The Acie Uniform

Outfit // The Acie Uniform

Outfit // The Acie Uniform 

Outfit // The Acie Uniform

Indlægget indeholder adlinks
 Kommentarer (2)
  • Jeg er SÅ vild med de bukser!!!
    De klæ’r dig virkelig 🙂 Jeg overvejer at købe et par men jeg er i tvivl om, hvilken str. jeg skal vælge. Må jeg spørger hvordan de er størrelsen?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top