Du læser nu
New in // H&M Kviltet Sæt

New in // H&M Kviltet Sæt

New in // H&M Kviltet Sæt

I weekenden drak jeg lakrids/hindbær-cocktails (nom – de var gode, og en opskrift skal I snart få) og fejrede en fin fyr, der fyldte 30 somre – alt sammen iført nyt sæt fra H&M, som jeg nappede i fredags. Det er sådan vaflet/kviltet i strukturen, og jeg var lige ved at lufte bare ben for første gang i år, men kunne på den anden side også allerede da mærke halsbetændelsen komme snigende, så besluttede alligevel, at de bare ben godt kunne vente. Bare lidt. Jeg har ikke set sættet online, men jeg købte det som sagt i butik forleden, så jeg ved, at det findes derude:) 

New in // H&M Kviltet Sæt

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top