New in // H&M Kviltet Sæt - Acie

New in // H&M Kviltet Sæt

New in // H&M Kviltet Sæt

I weekenden drak jeg lakrids/hindbær-cocktails (nom – de var gode, og en opskrift skal I snart få) og fejrede en fin fyr, der fyldte 30 somre – alt sammen iført nyt sæt fra H&M, som jeg nappede i fredags. Det er sådan vaflet/kviltet i strukturen, og jeg var lige ved at lufte bare ben for første gang i år, men kunne på den anden side også allerede da mærke halsbetændelsen komme snigende, så besluttede alligevel, at de bare ben godt kunne vente. Bare lidt. Jeg har ikke set sættet online, men jeg købte det som sagt i butik forleden, så jeg ved, at det findes derude:) 

New in // H&M Kviltet Sæt

Tagged:

5 kommentarer

  • Haha, det kan man ihvertfald!! 🙂 Og mange tak.. det er ved at være lidt kedeligt, at ligge her…

  • Hvor er det fint! Kan rigtig godt li’ at strukturen er lidt mere spændende i det – kan man overhovedet sige at stof er spændende?! Well, smuk ser du ud! Og god bedring 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top