Du læser nu
Opskrift // Sommerfavorit – Salat med asiatisk dressing

Opskrift // Sommerfavorit – Salat med asiatisk dressing

asiatisk-salat-acie-blog-madblog-opskrift-thai-salat.jpg

På Kajen spiser vi kun sjældent kartofler, ris eller pasta – sidstnævnte er for obvious reasons:) Ikke destomindre kræver det lidt fantasi på salat-fronten og jeg skal ærligt indrømme, at mit salat-repetoire godt kunne bruge lidt af en afstøvning, så jeg vil forsøge at få smidt lidt flere salat-opskrifter op i dette forum, for det fungerer også lidt som min egen opskriftssamling:) Den salat I kan se på billedet er imidlertid en gammel favorit, der både kan bruges som sidedish eller som middags-salat hvis man tilfører enten lidt oksekød eller kylling (gerne stegt i soya og lidt peaunut-sauce… mhmmmm). Forleden fik den lov til agere sidedish til noget totalt anti-asian, men det var fredag, fantasien var i bund og jeg havde virkelig haft lyst til den længe, så jeg sænkede ambitionsniveauet fra en ‘velkomponereret fredagsmiddag’ til ‘hjemmelavet mad’. Jeg er sikker på,  at I er nogen, der kan relatere;) Anywhoodles – til opskriften:

Opskrift // Salat med asiatisk dressing

  • Bland en salat af grøn salat (vi bruger altid spinat, men det kan man selv styre), forårsløg, lidt tomat og agurk skåret i strimler.
  • 3 spsk fiskesauce
  • 3 spsk limesaft
  • 1 lille rød hakket chili
  • 1 håndfuld hakket koriander
  • 1 tsk flydende honning

Stød koriander og chili i en morter, tilsæt fiskesauce, limesaft og honning – that’s all. Den ser ikke ud af meget og er virkelig simpel – men med noget lækkert oksekød eller kylling er det her altså en helt genial salat. Den perfekte sommerret 🙂

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top