Du læser nu
Pinkspiration // Suit til job

Pinkspiration // Suit til job

Jeg ligger stadig syg hjemme på sofaen… Omgivet af snotklude, panodil og selvmelidenhed. Tungt hovede, brændende øjne og lav energi. Præcis som man kender det. Og det er jo ganske ufestligt at ligge her – særligt ufestligt fordi jeg idag har første dag på nyt job. Ikke nyt job på den måde. Men på måden hvor man flytter kontor, får nyt ansvar og ny titel. På mange måder en helt ny begyndelse, som jeg har glædet mig til. Sygdomsfravær var ikke lige den måde jeg havde tænkt mig at starte det nye med. At all faktisk. Nuvel. Men i anledning af at dagen på mange måder står i karrierens tegn får I her en gang work wear inspo. Det pink suit fra Zara er ret optur, og farven gør et ret klassisk (og megeeeet voksent) work attire lidt mere ungt og spændende, så jeg er fristet. Parret med flats, klassiske smykker og en hvid silketee bliver det mere casual og mindre dressy. Det passer mig meget godt. Så nu ligger jeg og overvejer om det skal klikkes hjem – alle ved jo at sygdom og netshopping går hånd i hånd;)

 

Pinkspiration // Suit til job

 

Indlægget indeholder adlinks
 Kommentarer (3)
 • Stort tillykke med nyt job!
  Synes bestemt du skal klikke voksensættet hjem. Hvis du gør, så gør jeg også <3 🙂

  For ja, netshopping og sygdom går hånd i hånd og jeg har så meget allergi, at jeg har været tvunget indendørs de sidste 14 dage.
  Utroligt så meget man kan selvmedlidenhedsshoppe!
  Da jeg måtte sande, at jeg heller ikke kom med til DBA, så var jeg nødt til at købe den nye Mac air…. Upsedasse 🙂

 • Tillykke med det nye! Super. Og tag nu og klik det hjem. Du fortjener det! 🙂

 • Tillykke med det nye job! Det lyder spændende med ny titel og nyt ansvar. Indeholder det måske knap så mange nordiske flyvninger som det tidligere? Og så bakker jeg i øvrigt fuldt op om at shopping hjælper på sygdom. GO!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top