Du læser nu
Photo diary // April Instamoments

Photo diary // April Instamoments

Mhmm… April var slet ikke nogen dårlig måned – den bød på rejser (både private og med job), på solbrændte næser, franske specialiteter, forårsfornemmelser, cocktails og kærlighed. Sådan burde alle måneder være. Jeg har samlet nogle øjeblikke fra Instagram og selvom jeg håber, at de fleste af jer også følger med dér (@acieagurk…. come ooooon – jeg er herre hyggelig!! 😉 ), så tænker jeg, at det alligevel er noget andet at få mine øjeblikke serveret bundet sammen af en historie, fremfor en uendelig og lidt fåmælt strøm. Så ja – følg med på en tur gennem april:)

acie-blog-photo-diary-insta-april-2.jpg

acie-blog-photo-diary-insta-april-christine-egholm.jpg

 

Photo diary // April Instamoments

 Kommentarer (10)
  • Ja, jeg er også ret pjattet med den og føler endelig (!) at jeg har fundet den rigtige… Jeg har brugt timer og timer og timer på at søge efter den helt rigtige håndskrevne font, som ikke allerede var all over blogland og som kunne være prikken over i’et i mit Acie’ske univers – derfor vil jeg helst heller ikke ud med den i al offentlighed, men smid mig en mail, så skal jeg løfte sløret for det;)

  • Åh nej dog – måske praktikken og læsbarheden, kom til at lide lidt under mine æstetiske ambitioner lige her. Det er taget til efterretning og tak for feedback:)

    (men søde rare damer – jeg lover at det kun var i god mening, og tænk gerne over dét inden I sender mig sure smileys og skriver irriterede ‘Ej’er i min retning… Jeres feedback er guld værd og hvis ikke I sagde noget, ville jeg ikke vide, at det var et problem – jeg ved jo at jeres ord kommer i god mening, så man kan jo ligeså godt pakke dem ind sådan også:) ).

  • Hehe – ja, rejserne er jo både gode og dårlige. Jeg er ikke altid lige begejstret, når vækkeuret ringer kl 4:45, men omvendt er det også rart at komme ud og omkring 🙂

  • Åh, den fine skrifttype! Hvad er navnet på den?

    Og dejligt indlæg, også selvom jeg selvfølgelig (!) følger med på Instagram i forvejen 🙂

  • Hvor er det et fint tilbageblik på april – og sikke en fin skrift også! Dit nye job lyder kun endnu mere spændende når det ikke indebærer mindre rejseri 😀 Håber du er på toppen igen efter at være sygdomsramt.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top