Du læser nu
Outfit // Bare ben, striber og sommerhusstemning

Outfit // Bare ben, striber og sommerhusstemning

Outfit // Bare ben, striber og sommerhusstemning

Outfit // Bare ben, striber og sommerhusstemning

Outfit // Bare ben, striber og sommerhusstemning

Sidste søndag kørte vi i sommerhus, spiste frokost og slentrede en tur langs vandet…. Jeg luftede bare ben for første gang i år og få timer senere blev jeg overmandet af halsbetændelse – der er næppe nogen sammenhæng, omend sammenfaldet var påtrængende. Nuvel. Som I ved, er der få ting jeg elsker ligeså meget, som at tage i sommerhus, så jeg nød årets første rigtige tur. Rejemadder på terassen, flag i flagstangen og bølgeskvulp på stranden. Og magnolietræer. Mange magnolietræer. Nederdelen har I set før, men skulle der sidde en enkelt eller to, der har misset dens ophav, så kan I altså finde den HER. Espadrillerne ligeså. 

Outfit // Bare ben, striber og sommerhusstemning

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top