Du læser nu
Trenchcoat tip // Spar 25% idag

Trenchcoat tip // Spar 25% idag

trenchcoat-magasin-superbazaar-acie-blog.jpg

Hvis jeg nu havde været lidt mere tjekket, så havde jeg givet jer det her tip lidt før… Men jeg skulle jo lige opdage det selv først;) De sidste par dage har jeg flashet min nye trench på Insta og I er flere der har spurgt interesseret til den. Det er lidt en garderobe-klassiker, som jeg både kan bruge over work wear til hverdag, men som med hipster-knold og espadriller også passer mine weekend-attires…. Den er fra Magasin og købt nu under deres Superbazar, hvorved den landede på en pris af hele 375kr. Hurra. Jeg kan godt lide at den er lidt ‘loose’ fremfor for fittet i snittet, så jeg er gået en størrelse op, men det kan man jo gøre, som man vil – den er meget almindeligt størrelsesmæssigt. Superbazaar slutter i aften, så I skal skynde jer, hvis I skal nå at have én med. Alle størrelser er in stock, så vidt jeg kan se – find den HER. Tjek iøvrigt også lige boligafdeligen, når I alligevel er der. Halløj, der er mange gode ting på udsalg.

Trenchcoat tip // Spar 25% idag

 

Indlægget indeholder adlinks
 Kommentarer (2)
  • Hehe, du er sød. Så at du også var faldte i fælden. Jeg er super glad for den – man kan aldrig få for mange wardrobe classics 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top