Du læser nu
Restaurant-tip // Foderbrættet på Vesterbro

Restaurant-tip // Foderbrættet på Vesterbro

acie-blog-foderbrættet-vesterbro-hotdogs-cocktails-champagne-3.jpg

I weekenden var jeg forbi Vesterbros nye restaurant ‘Fodderbrættet’ sammen med en veninde – jeg elsker at der sammen med de mange Michelin-stjerner i byen også dukker flere og flere mere uprætentiøse madoplevelser op, hvor man kan få virkelig velsmagende, spændende og veltillavet mad i aflsappede omgivelser og flankeret af en god cocktail. Uden at det koster en halv månedsløn. Og da en veninde derfor foreslog at vi testede ny-åbnede Fodderbrættet slog jeg til. På hjemmesiden skriver de: “Gourmet Hotdogs, bobler der kilder og et cocktailkort der er til at forstå. Opskriften er enkel, men en fantastisk kombination.” og jeg er jo en sucker for både gourmet-hottere (thanks to sidste års Northside.. nom), bobler og cocktails, så forventningerne var i top.

Vi blev anbefalet to hottere og en sideorder hver, så sådan blev det – kortet indeholder både forskellige 4 forskellige hotdogs med 2 forskellige toppings hver; altså kan man lave 8 forskellige kombinationer og det er egenligt et meget godt miks mellem diversitet og overskuelighed. Derudover er der forskellige sideorders – vi valgte grillede majskolber og fritter. Næste gang skal jeg ombord i deres løgringe, som nabobordet fik – de så nemlig virkeligt gode ud. Til maden startede vi med to ‘Røde Mor’ inden vi gik ombord i cocktail-kortet hvor ‘Delicious Sour’ blev favoritten… Det var en super god oplevelse og jeg glæder mig allerede til at slæbe Skjorten derhen også – Foderbrættet ligger på Vesterbrogade 41 og man kan bestille bord online HER.

Restaurant-tip // Foderbrættet på Vesterbro

Restaurant-tip // Foderbrættet på Vesterbro

 Kommentarer (5)
  • Hej. Jeg ville lige høre om det kan udgøre aftensmad – eller om det fungerer bedst til frokost? Jeg synes måske det ser ud af lidt lidt…. 😉

  • Hej Nanna,

    Ja, det var fint. Jeg ved ikke hvorfor du synes det ser ud af meget – hotterne er relativt små (som en slider vs. en burger fx), så det svarer til to slidere og sideorder. Det er vel meget normalt.

    vh

  • Ser lækkert ud! Var det en passende mængde mad til 2 personer? Ser ud af lidt meget X-)

  • Hej Malene. Vinderen er fundet og har fået direkte besked. Det blev Hanne Larsen 🙂 KH

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top