Du læser nu
Weekend chill & Familie-tid

Weekend chill & Familie-tid

Weekend chill & Familie-tid

Espadriller – Chanel // jeans – Gina Tricot (old) // Sweatshirt – Kenzo // Trench – Magasin // Solbriller – AJ Morgan

Jeg tilbragte noget af weekenden med min familie. Det gør jeg tit. Men nu i weekenden fyldte ungernes mor og Østerbro’s chickeste barsels-advokat altså år. Tarte Tartin, hjemmebagte boller, bedsteforældre, glade hvin og en stroll rundt i Fælledparken. Jeg lånte Nix og hendes ride som I allerede har set noget af, mens Pix og hans far klatrede til tops i edderkoppe-nettet på trafiklegepladsen (… Fælledparkens make-over i løbet af de sidste par år er iøvrigt imponerende og jeg kan ikke lade være med at blive stolt af min by når jeg er der – fra halvslidt græsplæne til fantastisk smuk oase i byen fyldt med aktiviteter for store og små)…

Jeg var iført min nye trench coat, som jeg kun bliver gladere for, for hver dag der går.. Når det er sagt, så krævede det en solid mobilisering af egen rygrad at lade være med at købe den der overdrevet pæne frakke fra Zara, som ungernes mor er iført. Mand den er pæn. Og mand, hvor er den bare i min farve. Den er desværre blevet udsolgt online, men jeg så den i str S i Fields forleden, hvis nogen føler sig fristede (I did, men det er også meget rart at kunne bøje armene så jeg lod den hænge i str small.. trods alt). Og iøvrigt også lige en linje om Pix’ sweatshirt. Han fik den (og en masse andet) nemlig sidste år af fantastisk søde Rikke og har nu boet i den i et år. I kid you not. Den er et hit og fra PopUpShop – hans mor siger, at bukserne fra samme er pure genious:)

Weekend chill & Familie-tid

Weekend chill & Familie-tid

Weekend chill & Familie-tid

Weekend chill & Familie-tid

Weekend chill & Familie-tid

 

Indlægget indeholder adlinks
 Kommentarer (6)
  • I know.. det er helt skørt.. det er da ikke ret lang tid siden, at han var sådan en lille kødklump, der mest bare savlede og sov!? Nu er han en lille klatreabe der siger ting som ‘Hold vær!’ og ‘Det siger min faster!’.. ak ja. Godt Nix, stadig er en lille dejklump 😉

  • Ha! Du cavede til sidst og blev igen lyserød-frakke type. Jeg er sikker på, at den klæder sådan en newly-wed (I har vel sådan en særlig glow, no?) som dig helt forrygende 🙂

  • “I did, men det er også meget rart at kunne bøje armene så jeg lod den hænge i str small.. trods alt”

    Elsker sådan nogle små sætninger der får en til at udbryde et lidt for højt “HA!” Det er sku også det jeg læser blogs for 🙂

  • Jeg hapsede ungernes mors frakke i Berlin til 99 Eur og er nu efter et par års pause igen damen i den lyserøde frakke (men jeg synes, jeg ser rigtig mange i den frakke i Kbh – sådan var det altså ikke da jeg sidst var damen i den lyserøde frakke)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top