Du læser nu
DIY guide // pearl earcuff

DIY guide // pearl earcuff

DIY guide // pearl earcuff

Som jeg viste for et par dage siden, så fik jeg idéen til den her earcuff da jeg lå syg i sidste uge. Den er super simpel og super billig at lave, så det er en ret tilforladelig måde at afprøve perletrenden på, hvis man ikke lige er klar til at smide flere hundrede kroner efter et cuff, som man måske kun synes er sjov i nogle måneder. 

DIY guide // pearl earcuff

Man skal bruge det I kan se på billedet ovenfor: sekundlim, bidetang, pincet og nogle billige perleøreringe i forskellige størrelser – H&M har tit nogle på tilbud, men den her pakke fandt jeg for 39kr.. Og her er principielt til maaange cuffs;)

DIY guide // pearl earcuff

Start med at nive stikkerne af de to mindre øreringe – endelig ikke af den største:) Det gør ikke noget hvis der sidder en lillebitte stump tilbage af stikken – det er nemlig næsten umuligt at få den hele med, men man kommer ikke til at kunne se den, hvis man bare sørger for at vende “stumpen” samme vej som stikken på den største perle. Så vil de vende ind mod øret nemlig:)

DIY guide // pearl earcuff

Lim derefter de to mindre perler på med sekundlimen – det er lidt svært og kræver at man er lidt fiks på fingrene, men når først man lige har taget på det, går det let. 

DIY guide // pearl earcuff

Perlerne skal ikke sættes sammen på en lige række, men skal bue lidt, som I kan se på billedet. Når de er limet skal de have lov til at tørre i så lang tid som muligt (men min. 3 timer), for at være helt sikker på, at limen er tør og klar til brug. 

DIY guide // pearl earcuff

 

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top