Du læser nu
Out & about // Lørdags-kærlighed med trøffelmayo

Out & about // Lørdags-kærlighed med trøffelmayo

Out & about // Lørdags-kærlighed med trøffelmayo

Ah. Doven lørdag i Torvehallerne med ham jeg bedst kan lide. Vi sov længe, drøssede ind til byen, købte alt fra blomster til ost og små spicy peberfrugter. Holdt i hånden og sugede indtryk til os – duftede, smagte, så. Slog os ned på Il Mercato i Torvehallerne og bestille en gang rosmarin-fritter med trøffelmayo og en gang risottoboller med tomat og mozzerella. Flankeret af San Pelligrino med blodappelsin. Favoritten. Jo. Det har været en lørdag præcis som de skal være

Out & about // Lørdags-kærlighed med trøffelmayo

Out & about // Lørdags-kærlighed med trøffelmayo

Out & about // Lørdags-kærlighed med trøffelmayo

Out & about // Lørdags-kærlighed med trøffelmayoOut & about // Lørdags-kærlighed med trøffelmayo

 

 Kommentarer (4)
 • Åh Anna. Tak tak tak (!!!) for den kommentar. Jeg er den sindssygeste følepanda, og sidder nu med en lille tåre i øjenkrogen:) Og ja. Til sommer er det faktisk 6 år – det er lidt skørt at tænke på, men på den anden side er der jo også sket meget undervejs og vi har delt både ups and downs. God søndag til dig også – også fra Skjorten, som er lidt sky (.. og det må man jo respektere, selvom man sådan set godt gad at vise ham frem, for manner hvor er han bare sød og flot.. hvis jeg da selv skal sige det, hehe;) ).

 • Hej Louise:) Solbrillerne er fra AJ Morgan og kan købes hos Adelie – jeg har linket til dem i indlægget lige oven over dette.

  God søndag!

 • Åh hvor fint. Det er DERFOR at jeg gerne vil have en kæreste – så jeg kan have så rare lørdage som denne 😉

  Jeg har fulgt med næsten helt fra start – omkring fem år, kan det passe? Det er jo faktisk ret vildt! Du var den første blog, jeg begyndte at følge. Faktisk var det din, der åbnede mine øjne for modeblog-verdenen og inspirerede mig til at lave min egen. Vil bare sige, at jeg (stadig) er glad for at følge dig og især når indlæggene bliver mere personlige, hverdags-agtige og hyggelige som disse. I virkeligheden er jeg nok mere vild med det, end med mode!

  Du gør det godt, Acie! God søndag til jer på Kajen (er jo også lidt nysgerrig på, hvem ham Skjorten er – udover din kæreste) 🙂

 • Ej hvor ser det dog lækkert ud.. Må jeg vist prøve 😉
  Har du et link til dine flotte solbriller?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top