Du læser nu
Outfit // Bare ankler og trench

Outfit // Bare ankler og trench

Outfit // Bare ankler og trench

Shoes – H&M (old) // jeans – ASOS // Sweatshirt – H&M // Trenchcoat – Magasin // Sunnies – AJ Morgan // Bag – Everie CPH

Jeg brugte lørdagen i min trench, jeans, sweatshirt og leo slip-ons.. Havde håret i hipsterknold og gemte mig bag mine elskede AJ Morgan-sunnies, som efterhånden trænger til en opgradering efter flere års tro tjeneste:) Og efter en weekend fuld af gode ting, vil jeg idag hoppe i et lignende outfit og drøne nordpå for at fejre min mor, nu i anledning af mors dag. Hun ved det ikke, men jeg satser på, at hun ikke når at læse dette, for så er overraskelsen unægtelig ødelagt. Ha’ en god søndag og Mors Dag derude:)

Outfit // Bare ankler og trench

Outfit // Bare ankler og trench

Outfit // Bare ankler og trench

INDLÆGGET INDEHOLDER ADLINKS
 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top