Du læser nu
Inspiration // Student 2014

Inspiration // Student 2014

Hvis nu det var mig, der snart blev student, så ville jeg gerne se sådan her ud. Da jeg i sin tid (*mimre mimre*) rendte rundt med hat, gik jeg primært i jeans og converse-sko. Hvis jeg mødte 18årige mig, ville jeg sige til mig selv, at jeg lige skulle lade være med det. Og istedet tage en kjole på;) Og så ville jeg sige til mig selv, at jeg skulle købe de der nude sandaler (.. så det har jeg gjort, muhahah.. altså købt dem.), og have et par backup espadriller med i tasken til havefester, trætte fødder og for mange øl. Tasken fra Marc by Marc Jacobs har den fineste farve, passer perfekt til hvide kjoler og er endda til at betale. Jo – der er mange grunde til at jeg godt gad, at være 18 igen og have hele verden for mine fødder. Men nu også et par grunde til, at jeg er helt tilfreds med, at være blevet lidt ældre. Og de af os (.. det er nok majoriteten, trods alt), der har set studenter-skibet sejle, kan jo passende iklæde os hvide kjoler og nude heels til sommerens mange fester, og danse igennem varme nætter i fine sko og lette lyse kjoler. Jo. Det er min plan. Og jeg glæder mig:)

Inspiration // Student 2014

 

INDLÆGGET INDEHOLDER ADLINKS
 Kommentarer (2)
  • I år er det min tur, jeg har allerede perle øreringene, den fineste blonde kjole og nude stiletter.. du rammer stilen lige i øjet for mit vedkomne – tak for den sidste inspiration OG LAD MIG SÅ FÅ DEN HUE PÅ!

  • Åhj et fint og inspirerende indlæg! Studenter-skibet sejlede sidste år for mit vedkommende, men vil drømme mig tilbage iført kjolen fra Zara og øreringene fra Asos – tak for inspiration! Apropos inspiration, tak for stabil, smuk og humoristisk underholdning, din blog er dejlig, uhøjtidelig og en rar platform at besøge!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top