Du læser nu
ASOS RABATKODE // MY FAVE JEANS

ASOS RABATKODE // MY FAVE JEANS

rabatkode-asos-acie-blog-jeans.jpg

Jeg har længe sværget til Vero Moda Wonder Jeans, men da jeg (i jagten på et par ankle grazers, som ikke laves i Wonder-modellen) kom til at klikke et par af ASOS egne jeans hjem (dem jeg har på HER og HER), blev favoritten pludselig truet af en ny kærlighed. For Asos jeans er gode og bløde. Og holder formen. Og fås i lidt flere vaske. Og er endnu billigere. Så I kan nok høre, at der er mange årsager til at være begejstret – jeg kan kun anbefale dem. Og især nu, hvor I med rabatkode MAY20 kan få 20% rabat (gælder kun i 48 timer, så be quick:)). Jeg ærgrer mig over at jeg lige i weekenden har bestilt et par til fuld pris. #typisk

ASOS RABATKODE // MY FAVE JEANS

 

INDLÆGGET INDEHOLDER ADLINKS

 Kommentarer (18)
  • Nøj de er flotte, men græd bare lidt, da jeg så at nr. 1 næsten ikke er available i nogen størrelser mere 🙁

  • Hejsa Acie. Hvis du vil have en fin ankel buks så tjek Noisymay’ busker ud – især den model der hedder Lucy. De minder meget om wonder i modellen og pasform, dog lidt mindre leggings-agtig og lidt størrer i størrelsen! :)-Den findes i et hav af forskellige farver og vaske. 🙂

  • Hmm.. Det er underligt – jeg kunne få den til at virke, og den skulle virke til 15. maj kl 23:59.

  • Hej piger – de er meget normale i størrelsen (måske endda til den store side), så bestil trygt jeres normale størrelser og ligger i normalt mellem størrelser, så gå hellere ned end op 🙂

  • Ejjjj, jeg har lige bestilt klikket en bestilling hjem i går (bl.a. de fine perleørering fra dit studenter-indlæg). Kunne da godt lige have brugt de 20 % 🙂

  • 1 og 2 har været gemt længe på min asos profil, men jeg tør bare ikke købe jeans online :-O Hvordan er de i størrelsen, er asos ikke generelt lidt småt i det? De går nemlig fra 30 til 32 i taljen, og jeg plejer ligge på 30, tror du den går??:) hehe

  • Lækkert indlæg 🙂 Vil lige høre dig, hvordan er deres størrelser i forhold til bukser herhjemme fra?! Er de normale, mindre eller større?!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top