Du læser nu
Give-away // 3×2 billetter til Elle Style Awards

Give-away // 3×2 billetter til Elle Style Awards

acie_blog_elle_style_awards_2014.jpg

Min telefon ringede idag. Det var min veninde. Hun er brand manager hos Martini (det er herligt, af mange årsager) og så er hun mega sød. Så sød, at hun bare lige vile høre, om jeg kunne tænke mig, at give 3 af jer to billetter til Elle Style Awards i næste uge. Ehm. Tænke tænke – JO TAK! Haha.. Så sorry, hvis der går lidt meget give-away i den, men den her kunne altså ikke lige vente. Og dén ville jeg altså ikke lade vores næser gå forbi:) 

Sagen er nemlig den at Martini ROYALE leverer den officielle Elle Style Awards Cocktail og i den forbindelse udlover Martini 2 billetter til ELLE Style Awards mandag den 19. maj til tre heldige læsere. Vinderne modtager også et MARTINI Royale kit med posten inden at showet sendes søndag 25. maj  (kl 20:00 på TV3 PULS… FYI:)). Jeg skal teste cocktailen i weekenden (… slurp, nom..) for jeg har nemlig en flaske Martini Rosato liggende, men indtil videre ved jeg, at den skulle være frisk, frugtagtig og smage lidt af hindbær og hylde. Halløj! Jeg skal nok dele opskriften, hvis den er et hit 🙂

For at vinde skal I svare på hvilket land Martini stammer fra – og så skal I være over 18år for at deltage. Jeg finder en vinder på søndag kl 10, så sørg lige for at have gallatøjet klar 🙂

 Kommentarer (146)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top