Du læser nu
Bolig // Et stilleben og et print fra mig til jer

Bolig // Et stilleben og et print fra mig til jer

Bolig // Et stilleben og et print fra mig til jer

Av. Doven Bededags-morgen på Kajen. Jeg tager tilløb til at spænde løbeskoene på og komme en tur eller to rundt om Kastellet. Men indtil jeg lige får møvet mig afsted, kan jeg jo passende lige dele et par ord med jer. Det her lille stilleben står for tiden og pynter i soveværelset. Løvebilledet har jeg selv fundet på google og printet (… her bor nemlig to løverdropbox HER. Med en farveprinter er den lige til at skrive ud og putte i en ramme:) Rigtig god Bededagsferie – nu må jeg hellere få de løbesko på…

Bolig // Et stilleben og et print fra mig til jerBolig // Et stilleben og et print fra mig til jer

 

 Kommentarer (10)
 • Hej 🙂
  Super fede billeder! Kan du evt. huske/eller har et link til billedet af løverne?

  /Carina

 • Det er også et ret perfekt motto, du har fået strikket dig der 🙂 What more is there to say?

 • Tak! Det er sødt af dig. Så gør jeg altså det 😉 Haha. Synes virkelig det er fint!

 • Årh så fint! Og så hyggelig en idé at dele filen. God forlænget weekend til dig 🙂

 • Tusind tak:) Jeg har selv brugt mega monster lang tid (som i helt latterligt lang tid) på at finde “min” font… Den der passede ind i mit univers, som ikke allerede var all over blogland og som smagte lidt af agurk. Derfor er jeg også lidt protective omkring den, men send mig en mail, så kan jeg svare dig i lidt mere private rammer 🙂

 • Hvor er det fint lavet! Jeg er helt vild med det print! Får helt lyst til at dele det på Instagram, men så ender det nok i nogle forkerte hænder =/ Anyways, god løbetur!

 • Hvor ser det fint ud med den fadede, lyserøde farve. Må jeg spørge hvad fonten hedder? 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top